Hétvégi horoszkóp, 2022. február 4-6.: óriási kihívások várnak a csillagjegyekre

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. február 4., 08:51

Szerző:

Hatalmas kihívások előtt állnak a csillagjegyek. Íme a hétvégi horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

Mindenképp szüksége lesz a hétvégén a mozgásra, de inkább olyan sportot válasszon, amivel nem terheli le túlságosan a szervezetét, mert most nagy esélye lehet a lesérülésre.

Bika (04.20 - 05.20)

Aggódik mindenért és mindenkiért, és még ott is bajt lát, ahol tényleg nem kéne. Igazából ez a folymatos aggodalom teljesen felemészti, ráadásul nem csak önt, de a szeretteit is. Sőt, ha nem változtat, a szervezete is megérezheti.

Ikrek (05.21 - 06.21)

A következő napokban többször is kísértésbe eshet, és ezért veszélybe kerülhet a párkapcsolata. Mérlegeljen, mielőtt bármit is tenne, hogy mi a fontosabb az életében hosszútávon...

Rák (06.22 - 07.22)

Hatalmas elvárásokat támasztanak önnel szemben a hétvégén, lehet ez magánéleti vagy szakmai is. Ezúttal azonban ahelyett, hogy ez blokkolná önt, maximális teljesítményre sarkallja.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Sajnos hétvégén sem tudja majd elengedni száz százalékosan a munkát, de ha most igyekszik behozni a lemaradását, illetve mindent egyenesbe hozni, a következő hete sokkal-sokkal könnyebb lesz.

Szűz (08.23 - 09.22)

Szenvedélyes, impulzív és emlékezetes napok várnak önre. Rég tapasztalta azt, hogy valamiért vagy valakiért különösebben lelkesedne, de most teljesen bezsong, akárcsak egy kisgyerek.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Hirtelen egy szerelmi háromszög kellős közepén találhatja magát, amiről egyáltalán nem tehet. Ha annyira még nem bonyolódott bele érzelmileg, talán érdemes lenne időben kiszállnia a dologból...

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ennek a hétvégének arról kell most szólnia, hogy végiggondolja, mi is az, ami pontosan bántja, és hogyan lehetne ezen változtatni. Amíg saját maga sem tudja a probléma forrását, nem várhatja el a környezetétől vagy a párjától, hogy megoldja...

Nyilas (11.22 - 12.21)

Önnél jobban talán senki sem várta a hétvégét! Szerencsére tényleg minden vágya összejön most, végre ki tudja úgy igazán pihenni magát, de lesz ideje azokra a dolgokra is, amikkel el van maradva.

Bak (12.22 - 01.19)

Egy spontán utazás vár önre, amire egyáltalán nem számított, sőt semmilyen szinten nincs felkészülve rá. Ne foglalkozzon a részletekkel, vágjon bele bátran, mert vesztenivalója nincs, csakis jól sülhet el!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Mikor töltött időt utoljára a családjával? Ezt a hétvégét nekik kéne szentelnie, mert a következő pár hétben ismételten nem lesz ideje a szeretteivel foglalkozni. Ráadásul nem csak nekik, önnek is nagy szüksége lenne már a találkozóra.

Halak (02.19 - 03.20)

Sajnos rá kell döbbennie a hétvégén, hogy átverték. Ráadásul egy olyan személy, akinek most nagyon számított a segítségére. Ne pazarolja az energiáját arra, hogy bosszút álljon. Csakis azzal foglalkozzon, hogy tüzet oltson és helyrehozza a károkat, később számonkérheti az illetőt.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete 2022-ben

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock)