A pandémia már South Parkot is utolérte

A népszerűen botrányos és botrányosan népszerű animációs sorozat szereplői ezúttal a pandémiával küzdenek meg.

2020. szeptember 16., 21:47

Szerző:

Trey Parker és Matt Stone sorozata mindig is híres volt arról, hogy kényes és tabutémákat boncolgasson, valamint a közelmúlt politikai és társadalmi eseményeire is előszeretettel reagáltak a maguk sajátos humorával.  

Nem is nagyon csodálkozunk, hogy szeptember 30-án egy egyórás,  pandémiás különkiadással jelentkeznek, melyben a leírás szerint Randy Marsh megbékél a járványügyi helyzettel, elfogadja, hogy mostantól ilyen az élet, de valahogy semmi sem olyan már, mint korábban.

 

 

 

 

11:14

Az egy időben megjelenő rák nem ritka jelenség, 20 betegből 1 érintett. Az számít két különböző tumornak, amely legfeljebb hat hónap eltéréssel jelenik meg két különálló daganat a szervezetben. Még gyakoribb, hogy a két különböző rákos megbetegedés különböző időpontokban fordul elő – vagyis egy második rák több mint 6 hónappal az első után. Ez 5-ből 1 rákos betegnél fordul elő.

Kibújt a földből a menta és a citromfű. Ideje, hogy az asztalra is kerüljenek. A zsenge tavaszi borsó nem csak levesként vagy főzelékként ínycsiklandozó, hanem fasírtként is olyan íz olvad a szánkban, hogy aki megkóstolta, nem fogja tudni abbahagyni a borsófasírt tunkolását a citromfüves mártogatósba.