Segway ütött el egy gyermeket az I. kerületben, a budavári önkormányzat is könnyen tiltólistára teheti az eszközt

2018. június 2., 12:25

Szerző:

A 24.hu szúrta ki, hogy az ittlakunk.hu I. kerületi Facebook-oldala szerint segway-jel ütöttek el gyereket, a helyszínre a mentők is kiérkeztek. A segway-ek körül sok az indulat: a járáshelyettesítő, önegyensúlyozó, kétkeréken gördülő, általában a turisták által favorizált eszközt – mint megírtuk – éppen néhány napja tiltották ki a belvárosból a sörbike-okkal együtt. A poszt május 31-én került fel, s a baleset alapján az I. kerületi, azaz a budavári önkormányzat is elgondolkodhatna azon, amit a Belváros már meglépett.

A budavári Tóth Árpád sétányon történt balesetről ugyanakkor bővebb információ nem áll rendelkezésre.

 

 

 

A gombák az élővilág harmadik legnépesebb országát alkotják, de alapvetően a másik kettő lakóira", az állatokra és a növényekre is hasonlítanak kissé amellett, hogy egyedi szerveződésű élőlények. 

Az elmúlt évtizedek technikai forradalma életünk szinte minden területén újítások olyan sorát hozta, amelyek könnyebbé és gazdaságosabbá teszik mindennapjainkat. A folyamatos fejlesztések természetesen az építőipart is komolyan érintették. Az innovációk az építőanyagok esetében is látványos eredményeket hoztak. Ezeknek a termékeknek a beépítéséhez ugyanakkor friss szaktudásra van szükség, ha maximálisan ki akarjuk használni a termékek adottságait. Ha nem az előírásoknak megfelelően vannak beépítve, előnyös tulajdonságaik csökkenhetnek, sőt, akár el is veszhetnek. A Wienerberger éppen ezért indította útjára Mesterház Programját, hogy a házépítőknek segítsenek elkerülni a kivitelezés során gyakran elkövetett hibákat.