Ez a titka a világhírű színésznő szépségének

Eva Mendes idén lett 50 éves, és letaszíthatatlanul ül a legszebb színésznőknek járó képzeletbeli trónon. Hogy mi a titka? 

2024. március 22., 13:30

Szerző:

Eva Mendes idén 50 éves, két gyerek is szült, de mindez nem látszik rajta. Még mindig gyönyörű. Arról kérdezték, hogy mi a titka fiatalosságának, ő pedig megdöbbentően egyszerű választ adott a kérdésre.

Eva Mendes azt mondja: a víz maga az élet és maga a szépség!

„Minden reggel citromos meleg vizet iszom. Így egész nap hidratált vagyok, és ez a csodaital segít abban, hogy egészséges legyek, és így azt is elérem, hogy a bőröm sokkal simább legyen ettől pedig végeredményben sokkal jobban nézek ki” – nyilatkozta a színésznő. Amikor arról kérdezték, hogy valóban csak ezen múlik e, hogy évtizedek óta semmit nem kopott a szépsége, ezt válaszolta: „Úgy gondolom, hogy a női szépség belülről fakad, ezért a legfontosabb dolog a víz, víz, víz”.

Eva Mendes azért még egy-két titkot elárult 

„Rengeteg halat eszem, és évek óta nem fogyasztottam húst. A bőröm érezhetően szebb és egészségesebb, amióta így élek” – mondta. Majd azt mondta a színésznő, hogy „ez a három dolog, amire nagyon odafigyelek: edzek, helyesen étkezem és napi három liter vizet iszom. „Minden a hidratálással kezdődik" – mondta Mendes, aki szerint ezeket betartva nem kell semmi több ahhoz, hogy valaki formába lendüljön.

Az is elárulta, hogy napi öt percnél nem tölt többet a zuhany alatt, ugyanis szerinte nem tesz jót a bőrnek ennél többet áztatni, valamint hamarabb elkészül, és a vizet sem pazarolja feleslegesen - írja a Tények.

(Kiemelt képünk forrása: Eva Mendes Facebook oldala)

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a kedvenc rózsánkat vagy gyümölcsfánkat ellepik a levéltetvek. Mutatunk néhány házi praktikát, amellyel vegyszermentesen mondhatunk búcsút a hívatlan vendégeknek, és megfejtjük az örök kérdést is, hogy vajon a hangyák ludasak-e abban, ha tetves egy növény.