Most ingyenkocsit is letölthet a BitTorrent-oldalakról

Néhány évvel ezelőtt az internetről bármiféle tartalmat letöltésre kínáló cégek még meglehetősen kevesen voltak, mára viszont az összes nagyvállalat akcióba lendült. Se szeri, se száma a meglepő ötleteknek.

2009. május 6., 18:36

Szerző:

A torrentfreak.com híradása szerint új márkája reklámhadjáratának kezdőlökéseként a Mitsubishi most az új Colt egyes alkatrészeit rejtette el a legkülönfélébb BitTorrent-oldalakon és egyéb P2P-hálózatokban. Aki mindet megtalálja és összegyűjti, azt egy ingyenautóval jutalmazza a cég.

Ha az internet elhagyatott zugaiban fellelhető dolgok felkutatásáról és összegyűjtéséről van szó, akkor ebben a BitTorrent-felhasználók kétség kívül profik. Elérkezett számukra az idő, hogy valami kézzelfoghatóra jutalomra váltsák elméleti tudásukat.

Az új Mitsubishi Colt reklámhadjáratát megelőzően a japán cég szakemberei 30 részre bontották a jármú virtuális mását és ezeket a részeket feltöltötték az internetre. Az alkatrészek hagyományos weboldalakon és kevésbé hagyományos BitTorrent, eDonkey szájtokon bújnak meg.

Aki legelőször talál a 30 alkatrész mindegyikéből, az nyeri a jutalmul felajánlott friss és ropogós, 2009-es évjáratú kocsit. Az új Colt promóciója egyébként május 8-án indul, a Barcelona Motor Show nyitónapjával egyidejűleg.

Az érdeklődők regisztráljanak bátran a

bajateuncoltgratis.comcímen. Egy kevés spanyoltudás nem fog ártani...