Zoltán Erika és a férje nagy bejelentést tettek: Amerikába készülnek, fontos okból

Zoltán Erika és férje, Kátai Róbert a házasságukról beszéltek és egy nagy bejelentést tettek.

2024. február 27., 12:22

Szerző:

Zoltán Erika és férje, Kátai Róbert nagy ünnepet rendeztek annak idején a házasságuk 10. évfordulójára, és már tavaly is beszéltek arról, hogy a közelgő 30. évfordulót valami különlegessel fogják megünnepelni. Nos, ez került most szóba a házaspár legfrissebb interjújában, amit a TV2 mutatott be a Tények Plusz című műsorban.

Az Erica C. néven is ismert énekesnő azzal kezdi az interjút, hogy mivel tudták megőrizni a szenvedélyt most már csaknem három évtizedes házasságukban:

„nálunk az lett a bevált szokás, hogy egyéjszakás kalandokra elszaladtunk, megpróbáltunk nem túl messze az otthonunktól, és akkor tényleg egymáséi voltunk azon az estén, azon az éjszakán.”

Robbie D., azaz Kátai Róbert is nyilatkozik a riportban, ő többek között a következőket mondja a kapcsolatukról:

„egy dolog, hogy szerelmesek lettünk egymásba, de nekünk nagyon sokat jelent, hogy a szakmában szinte együtt vagyunk. Tehát nem külön utakon járunk.”

Na és akkor elérkeztük az amerikai tervekhez.

„A harmincadikra tervezzük, hogy az eredeti koncepciót megpróbáljuk megvalósítani, hiszen bakancslistán ott van nálunk még Las Vegas és Los Angeles. Elmennénk egy Las Vegas-i kis chapelbe, és akkor ott...!”

– mondja Zoltán Erika, ami persze azt jelenti, hogy eléggé előre terveznek, mert a 30. évforduló csak 2027-ben lesz. Itt találja a teljes összeállítást.

Ha önnek feltűnt a fenti videóban, hogy Zoltán Erika mintha karcsúbb lenne, akkor jól látta! A 62 éves énekesnő nemrégiben beszélt arról, hogy milyen nagy fogyáson van túl. Zoltán Erika egyrészt a menopauza miatt hízott el: tíz évig küzdött a súlyával emiatt. Másrészt tovább nehezítette a dolgot, hogy gerincsérvet kapott, arra pedig szteroidokat, és ez a kezelés szintén a testsúlynövekedést erősítette.

Na de néhány hónappal ezelőtt végre helyreálltak a hormonok Zoltán Erika testében, amit az énekesnő egy életmódváltással is megtámogatott, így lehetséges, hogy mindössze hónapok alatt le tudott adni húsz kilót.

„Most újra ötössel kezdődik a testsúlyom, és noha a fiatalkori 50 kilómhoz képest kicsit többet mutat a mérleg, nemrég még közel húsz kilóval voltam nehezebb”

– mondta Zoltán Erika januárban a Blikknek.

A házasságával kapcsolatban pedig a Hot! magazinban árulta el tavaly többek között azt, hogy eleinte mennyire féltékeny volt, félt, hogy elveszíti a férjét. Idővel azonban a helyükre kerültek a dolgok, és a vitákat már remekül kezeli a házaspár, bár Zoltán Erika meglehetősen meghökkentő dolgot állít: a vitákat mindig ő nyeri, akkor is, ha a férjének van igaza, ugyanis mindig Kátai Róbert az, aki előbb feladja a vitatkozást.

„Szerintem vitatkozni kell, mert semmi baj nincs azzal, ha nem értünk egyet, csak az a lényeg, hogy jussunk el egy közös pontra. Unalmas is lenne az élet, ha mindig mindenben egyetértenénk”

– meséli Zoltán Erika.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)