Félrediagnosztizálták Young G Béci kislányát: még mindig kórházban van

A rapper kifakadt.

2022. április 17., 11:07

Szerző:

A kálváriájukról mesélt Young G Béci. Mint megírtuk, a rapper és feleségének, Mészáros Norinának a kislánya, Rebeka kórházba került húgyúti fertőzéssel. Néhány napja az aggódó édesanya a közösségi oldalukon mesélte, el mi történt. Az akkori cikkünket ide kattintva olvashatják el.

Most Young G Béci a Borsnak mesélte el, hogy milyen nehéz napokon vannak túl. A zenész elárulta, hogy habár ők úgy tervezték, hogy a kislányuk a hétvégén már otthon lesz, valójában csak néhány nap múlva mehet haza. A kis Rebekával eddig az édesanyja volt bent a kórházban. 

„Nagyon vártuk már ezt a hétvégét. Terveztük, hogy a kislánnyal elmegyünk Miskolcra. Ott akartuk tölteni a az egész ünnepet. A kicsi tudott volna lenni a mamákkal, kicsit a szabadban lehettek, de mikor engedik a kórházból? Na mikor? Kedden. Hihetetlen. Norina már napok óta bent van a kislánnyal és nagyon-nagyon elfáradt. Ma bemegyek és leváltom, hogy hadd tudjon pihenni egy kicsit. Neki is vissza kellett mennie a kórházba, holott 10 hete tudott még csak kijönni. Neki is egy borzasztóan megterhelő időszak most ez. Én meg teljesen tehetetlen vagyok. Nem vagyok orvos”

- mesélte a lapnak az aggódó apuka.

A rapper hozzátette, hogy egy félrediagnózis miatt tart még mindig a kálváriájuk és nem érti, hogy egy pár hónapos gyereknél, hogy csúszhatott valami ennyire félre. Hozzátette, hogy már elkezdek másik orvos után nézni, mert a doktornőt, aki kezeli a kislányukat, valamiért senki sem szereti. Továbbá elmondta, hogy már azon is gondolkodtak, hogy magánrendelésbe viszik a kislányukat.

Young G Béciék nehéz időszaka

Young G Béci kedvesét megcsapta a halál szele: őszintén beszéltek a betegségéről - videó

Young G Béci tíz hónapos kislánya súlyos balesetet szenvedett, kórházba került

Young G felesége az életmentő műtétjéről vallott: Rettenetes fájdalommal jár ez

(Kiemelt kép: Young G Béci Instagramja)