Szívszorító: Wolf Kati először vallott régen elhunyt ikertestvéréről

Wolf Kati ritkán beszél erről, de volt egy ikertestvére.

2024. augusztus 16., 08:58

Szerző:

Wolf Kati szívszorító nyilatkozatát találta meg a Story.hu a NŐj FEL! című YouTube-os videósorozat legutóbbi részében.

Wolf Kati az ikertestvéréről vallott

A horoszkóp került szóba az alábbi interjúban, és ennek kapcsán említette Wolf Kati, hogy volt egy ikertestvére.

„Nem voltam egy nagy horoszkóphívő, de egyszer megcsináltattam a horoszkópomat. És nekem volt egy ikertestvérem, Barbara, aki egy napig élt, utána ment tovább, de ezt nem nagyon mondtam el sehol, annak se, aki a horoszkópot csinálta, de kitalálta. Ő mondta, hogy megkaptam az energiát a testvéremtől. Szegényke, elvitt minden bajt magával. És bár nem tudom, hogy tényleg így van-e, de ha igen, ezúttal is köszönöm neki, hogy így tudok pörögni. Valószínűleg ebből adódik az is, hogy nem szeretek egyedül lenni, és akikhez nagyon kötődöm, azokkal bármennyit tudok együtt lenni”

– vallja be Wolf Kati, arra utalva, hogy talán az ikertestvérének köszönheti, hogy ennyi energiája van. Alább tudja megnézni a teljes, egyórás videót.

Wolf Kati DNS-vizsgálatot csináltatott

Wolf Kati kíváncsi volt arra, hogy milyen származású, és mivel már több cég létezik, amelyik származásvizsgálati szolgáltatást nyújt, a 49 éves énekesnő elküldte a DNS-mintáját az egyik ilyen szolgáltatónak. A következőket mesélte a fentihez hasonló, de egy másik interjúban, Endrei Juditnak:

„Van egy labor vagy nem tudom ki, akik nagyon komoly családfakutatást végeznek. Beküldöd a DNS-edet. Két évvel ezelőtt mondtam, hogy na, megcsináltatom, mert egy-két barátnőm megcsináltatta és tök jók jöttek ki. Tudom, hogy akiről nagyjából tudtuk, hogy kicsi olasz van benne, sok izraeli vér, stb., mindig kijöttek pont azok. Jó, mondom, én is megcsináltatom. Hát a falu kutyája. Minden. Egy csomó skandináv van bennem.”

Két érdekesség a fentiek kapcsán. Egyrészt éppen a napokban beszélt ugyanerről a témáról Tóth Andi, aki szintén megcsináltatta a tesztet, és jóval konkrétabb részleteket árult el az eredményről. Másrészt érdemes ide kattintva elolvasni januári összeállításunkat ezekről a DNS-vizsgálati szolgálatatásokat nyújtó cégekről, mert bármennyire is érdekesnek találta a dolgot a két énekesnő, igazából érdemesebb távol tartani magunkat ezektől a vállalatoktól, és főleg nem elküldeni nekik a DNS-ünket.

(Kiemelt kép: YouTube/NŐj FEL!)