VV Viki megrendülten beszélt VV Krisztián haláláról: Hibásak vagyunk mi is

VV Viki most élő adásban emlékezett egykori villatársára, a héten elhunyt VV Krisztiánra.

2022. június 3., 12:47

Szerző:

Tragikusan fiatalon hunyt el a héten Bata Krisztián, akit a tévénézők 2014-ben a Való Világ 6-ból ismerhettek meg VV Krisztián néven. Péntek reggel az RTL Klubon a Reggeli című műsorban volt egy megemlékezés az egykori realityszereplőről: a szintén a VV6-ból ismert VV Viki, azaz Pácz Viki volt a vendég, aki a 2014-es közös szereplés óta jó barátságban maradt Bata Krisztiánnal.

Ő a következőképpen írja le a fiatalember személyiségét:

„nagyon őszinte, az érzelmeit mindig kifejező, picit talán azért makacs és hirtelen indulatairól ismert fiú volt a műsorban és a magánéletben is. Nagyon barátságos [volt], mindig lehetett rá számítani, lehetett rá támaszkodni, megbízható fiú volt.”

Az egykori VV-döntős így beszél az elhunytról, aki a hírek szerint öngyilkos lett:

„a tavalyi naptári évben volt itthon utoljára Magyarországon, amikor találkoztunk. Semmi előjele nem volt a tragédiának. Nem szólt arról, hogy lennének problémái. [...] Nem történt semmi olyan drasztikus dolog, ami miatt ezt láthattuk volna előre”

A fiatalember a hétvégén, gyereknap alkalmából beszélt utoljára az édesanyjával, akiben most, a tragédia után a rokonok-barátok próbálják tartani a lelket. Pácz Viki úgy tudja, hogy Bata Krisztián családja is értetlenül áll az öngyilkosság előtt. Az idegenkezűséget a rendőrség azért zárta ki, mert belülről be volt zárva a fiatalember lakásának ajtaja. Pácz Viki az interneten terjedő pletykákkal kapcsolatban felhívja a figyelmet arra, hogy nem igaz, hogy Bata Krisztián hallucinogéneket használt volna, és az sem igaz, hogy rendőrségi ügye lett volna.

Pácz Viki hangot ad annak az érzésnek is, ami ilyenkor a túlélőkre gyakran jellemző: önmagát vádolja, hogy nem tudott segíteni bajba jutott barátján. A következőképpen fogalmaz:

„valahol én is hibásnak tartom magam – lehet, hogy észre kellett volna ezt venni. [...] Ez egy óriási tragédia, egy fiatal fiú, aki előtt itt állt az egész élet, elment. Hibásak vagyunk mi is, akik közel álltunk hozzá, mert lehet, hogy tudtunk volna segíteni.”

Pácz Viki egy olyan félmondatot is elejt az interjú végén az ő VV-évadának szereplőivel kapcsolatban, hogy

„szörnyű, hogy mi történik most a lakótársaimmal”.

Bata Krisztiánon kívül más nevet nem említ, de a nézőknek eszébe juthat, hogy ugyanennek az évadnak a győztese, Aurelio Caversaccio jelenleg börtönbüntetését tölti. Íme a teljes interjú, kattintson a play gombra!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 (80) 820-111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

További részletek Bata Krisztián haláláról

VV Krisztián barátnője drámai vallomást írt a héten elhunyt szerelméről

VV Krisztián haláláról sokkoló, új részletek derültek ki

Megszólalt VV Krisztián egykori kedvese: Még mindig a sokk hatása alatt állok

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)