Megszólalt a Való Világ elhunyt sztárjának egykori kedvese: Még mindig a sokk hatása alatt állok

A műsor után nem sokkal szakítottak.

2022. június 1., 12:40

Szerző:

Mint megírtuk, elhunyt a Való Világ 6 egykori sztárja, Bata Krisztián. VV Krisztián a hatodik évadban az utolsó előtti párbajig jutott, de ekkor a későbbi győztessel, Aurelióval kellett párbajoznia, és több, mint 100 nap szereplés után kiesett. Egyes pletykák szerint öngyilkosság okozhatta az egykori valóságshow-sztár halálát, ám ezt egyelőre senki sem erősítette meg. Most megszólalt VV Iza, azaz Koch Izabella, aki még a műsorban és a villa falain kívül alkotott egy párt a férfival.

A fiatal nő, akit a Való Világban nagyszájúnak és szókimondónak ismert meg a közönség jelenleg Amerikában él és modellkarrierbe kezdett. Néhány hónappal ezelőtt a Noizz készített egy összeállítást, amelyben bemutatták mekkorát fordult a világ az elmúlt 8 évben VV Izával. 

„Úgy két éve beszéltünk utoljára, amikor meghallottam a hírt, fel sem fogtam igazán. Még mindig a sokk hatása alatt állok, nézegetem régi videóinkat, képeinket és csak a jó dolgokra emlékszem. Nagyon szoros volt a kapcsolatunk, amíg tartott, nagyon szerettem, remélem, jó helyen van odafönt” 

- nyilatkozta Koch Izabella a Blikknek.

A modell a 24 óráig elérhető Instagram-történetében is megemlékezett a volt párjáról, a közzétett fotókat és videókat ide kattintva érhetik el.

Gyászhírek 

Meghalt Alec Baldwin édesanyja

Haumann Péter ezt mondta az egyik utolsó interjújában

Berki Krisztián temetése óta először szólalt meg Berki Mazsi

(Kiemelt kép: Koch Izabella Instagramja)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.