VV Krisztián barátnője drámai vallomást írt a héten elhunyt szerelméről

VV Krisztián önkezével vetett véget az életének, íme, mit üzent neki a barátnője.

2022. június 3., 11:18

Szerző:

Bata Krisztiánt a közönség 2014-ben a Való Világ 6 VV Krisztiánjaként ismerte meg. A fiatalemberről az a tragikus hír érkezett a héten, hogy eldobta magától az életet – csakúgy, ahogy édesapja is öngyilkos lett évekkel ezelőtt. A haláleset körülményeiről ide kattintva olvashatja el a legfrissebb részleteket, az okairól viszont egyelőre érdemben nem lehet konkrétumokat tudni.

A Blikk megtudta azonban, hogy Bata Krisztián az utóbbi időben az ausztriai Unterpremstättenben élt és párkapcsolatban volt egy Kerstin nevű lánnyal. A napokban egy ismeretlen nő súlyos vádakkal illette Bata Krisztiánt a közösségi médiában, az azóta eltűnt bejegyzés szerint a férfi veszélyes volt a nőkre és rendőrségi eljárás indult ellene.

A vádak miatt Kerstin összeveszett Bata Krisztiánnal, derül ki a gyászoló lány friss bejegyzéséből, amit a Blikk a következőképpen idéz:

„nagyon boldogok voltunk együtt, csak élveztük a pillanatokat, csak ölelkeztünk és éreztük egymás közelségét. Mindig mondtam, hogy kérlek, beszélj hozzám... Én is nagyon dühös voltam, mert egyedül hagytál, és nem kerestél meg, és én is rosszat tettem veled... Mert olvastam ezt a bejegyzést ettől a nőtől... Féltékeny lettem rá, mert te voltál a mindenem.”

Kerstin többek között arról is ír bejegyzésében, hogy szerelmével mikor találkozott utoljára. Megrendítő vallomása a következőket is tartalmazza:

„pénteken láttuk egymást utoljára. Itthon voltál velem. És még mindig szeretlek. Minden alkalommal, amikor csókolóztunk, úgy éreztem, helyes. Ugyanazt mondtad, nem érzem jól magam... minden pillanatban rád gondoltam, nem számít, hol voltam.”

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 (80) 820-111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Amit eddig lehet tudni erről a tragikus ügyről

Ki volt VV Krisztián?

Megszólalt VV Krisztián egykori kedvese: Még mindig a sokk hatása alatt állok

Ismerőse elmondta, miért nem okozhatta VV Krisztián halálát az, amit eddig gondoltak

(Kiemelt kép: RTL Klub/Való Világ)