Ismerőse elmondta, miért nem okozhatta VV Krisztián halálát az, amit eddig gondoltak

VV Krisztiánról azt lehetett tudni, hogy kiugrott az emeletről.

2022. június 2., 07:29

Szerző:

VV Krisztián néven lett országszerte ismert 2014-ben Bata Krisztián, aki május 31-én hunyt el. Halála híre megrázta a közvéleményt, hiszen mindössze 29 éves volt. Az első hírek szerint öngyilkos lett, és most a Bors című lap ír arról, hogy többen is úgy tudják, hogy kiugrott az emeletről – VV Krisztián édesapja így halt meg nem sokkal azután, hogy fia kikerült a Való Világból.

Megszólaltatta azonban a lap VV Vikit is, aki ugyanabban az évadban lett döntős az RTL realityjében, mint VV Krisztián. Ő elmondta, szerint miért nem lehet, hogy egykori játékostársa, akivel azóta is jó kapcsolatban voltak, így vesztette volna életét:

„az idegenkezűséget teljesen kizárták, és úgy tartják, hogy egy pillanatnyi rossz döntés miatt vesztette életét. [...] Tart a nyomozás még mindig arról, hogy pontosan mi történt, de az biztos, hogy mivel nagyon alacsony helyről ugrott ki, így biztosan nem abba halt bele, hogy leesett.”

VV Krisztián az utóbbi időben Ausztriában, Graz környékén élt egyébként, meg nem erősített információk szerint egy rendőrségi ügybe keveredhetett.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 (80) 820-111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Berki Krisztián ügye juthat az ember eszébe

Kiderült, Berki Krisztián miért mehetett ki az erkélyre azon a végzetes éjszakán

Videó: Berki Krisztián így összegezte az életét nem sokkal a halála előtt

Berki Krisztián feltételezett dílerével kapcsolatban újabb információk láttak napvilágot

(Kiemelt kép: RTL Klub/Való Világ)