Hoppá: VIP bánásmódban részesül Aurelio a börtönben?

Állítólag VIP-vendégként él a rácsok mögött Aurelio.

2022. április 8., 07:09

Szerző:

Aurelio Caversacció két hónappal ezelőtt vonult be a egy fővárosi fegyintézetbe, miután 3 év 5 hónapnyi szabadságvesztésre ítélték drogfogyasztásért és emberrablásért. A valóságshow-sztár egy rabtársa állítja: különleges bánásmódban részesítik Aureliot. A híresség rabtársa a családján keresztül mesélt a Blikknek.

A neve elhallgatását kérő rab a lapnak elárulta, hogy az ominózus fegyintézet három részre van osztva, abból kettő igen csak fapados, az utolsó pedig felújított, a többihez képest egy palota. Állítólag a ValóVilág egykori sztárját az utóbbiban helyezték el, ahol ő szabadon kondizhat, mindenféle megkötés nélkül. Aurelio semmit sem tett azért, hogy a legjobb helyre kerüljön, így sikerült kivívnia a rabtársak haragját. 

„Pedig egyébként nem arcoskodik a tag, próbál normálisan viselkedni, de ez a kiváltság elég volt ahhoz, hogy a legtöbbünket idegesítse”

- mondta az elítélt. 

A Blikk megkereste a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságát, akik szerint szó sincs arról, hogy Aurelio különleges bánásmódban részesülne, sőt azt is elárulták, hogy a sétaudvarokon nincs mód kondicionáló eszközök használatára.

„Valamennyi büntetés-végrehajtási intézetben ugyanazok a jogok és kötelezettségek vonatkoznak a fogvatartottakra”

- állt a BVOP levelében.

Még több hír Aurelioról 

Upsz: Aurelio rossz börtönbe próbált meg bevonulni

Aurelio fizetősen közvetítette mai börtönbe vonulását – íme, mennyit keresett vele

Döbbenet, mit kérdezett Aurelio a rendőröktől, amikor kokaint találtak nála

(Kiemelt kép: Aurelio Instagramja)