VV Anettnek újra kell tanulnia járni

VV Anett mindent megtesz annak érdekében, hogy mielőbb felépüljön. 

2022. augusztus 1., 07:18

Szerző:

VV Anett előtt még hosszú út áll, hogy teljesen meggyógyuljon. A valóságshow-sztár lassan három hete van kórházban, miután részt vett egy teaszeánszon Baranya megyében, ami nagyon rosszul sült el. Béres Anettre meztelenül, öntudatlan állapotban találtak rá, több csontja is eltörött. Kiderült, hogy most gyógytornász segítségével újra kell tanulnia járni. 

„Először meg sem ismertem, igaz, nem is nagyon figyeltem, mert én is egy hozzátartozómhoz érkeztem látogatóba. Közelebbről azonban már tudtam, hogy ő az, hiszen az utóbbi hetekben sokat olvastam a lapokban róla és arról, ami történt vele. Elég nehezen mozgott, de úgy látszott rajta, nagyon akarja, hogy menjen neki a sétálás. Úgy hallottam, nagyon örült annak, hogy már itt tart és végre felkelhet, járkálhat, mert újra kellett tanulnia járni”

 - mesélte a Blikknek egy névtelen forrás, aki a pécsi kórházban szúrta ki VV Anettet.

Korábban beszámoltunk róla, hogy miután rátaláltak Béres Anettre, csak hatórás életmentő műtéttel tudták megmenteni az életét. Már néhány héttel ezelőtt elárulta egy bennfentes, hogy a felépülés nagyon hosszadalmas lesz, akár egy évig is eltarthat, mire jól lesz. 

Még több hír az üggyel kapcsolatban

Két héttel a teaszánsz után: VV Anett ilyen állapotban van most

Sáfrány Emese válaszolt a teaszeánszról sírva adott interjújára jött kommentekre

Baukó Éva csúnyán beleállt a teaszeánszon résztvevő Béres Anettbe és Sáfrány Emesébe

(Kiemelt kép: RTL Klub)