Vujity Tvrtko fia megdöntött egy Guinness-rekordot: elképesztő, milyen sokáig bírta

Vujity Tvrtko büszke lehet a fiára.

2024. január 29., 09:05

Szerző:

Vujity Tvrtko büszkén posztolt a Facebookra: a fia megdöntött egy Guinness-rekordot! Az 51 éves médiaszemélyiség a következő szavakkal mesél a teljesítményről a követőinek, egyben gratulálva a gyermekének, Barnabásnak. A következőket írja:

„Barnabás a csúcson! Középső gyermekem, Vujity-Zsolnay Barnabás hivatalosan is Guinness-rekorder lett. Sikeres világcsúcskísérlete minden egyes lépését a jótékonyság mozgatta, nyereményét rászorulóknak adta.
A Guinness-értesítés megérkezett, az eredmény felkerült a világhálóra, egyben a Guinness hivatalos oldalára, maga a Guinness-oklevél és a hivatalos okiratok úton vannak! Részletek hamarosan!
Gratulálok, Barni!
Apukád”

Itt a poszt, amiből nem derül ki, hogy milyen rekordról van szó.

Kiderül azonban Vujity-Zsolnay Barnabás saját posztjából: a World of Warcraft nevű számítógépes játékkal játszott több, mint 59 óráig egyhuzamban, azaz kb. két és fél napig ült a gép előtt megállás nélkül.

„Tudom, hogy sokáig tartott, én is már alig bírtam ki, DE meglett!!
Hivatalosan is én vagyok a World of Warcraft játék Guinness World Record-ere 59 óra 20 perc és 12 másodperccel.
2020-ban volt az első sikeres kísérletem, de azt gyorsan meg is döntötték 2x.
Nagy robbanás ez nekem, hogy az idei 2024-es évet ezzel az örömmel kezdhetem!
A kis keretezett rekordos papírom már úton van felém, és ha bárki meg akarja dönteni ezt a rekordot, tudja meg:
1. Csinálja jótékonysági célokból
2. Azonnal vissza fogom szerezni és sok szerencsét!”

Nézze meg ön is Vujity-Zsolnay Barnabás posztját!

Ha ön még továbbra sem érti pontosan, hogy mit csinált Vujity-Zsolnay Barnabás, akkor ajánljuk az ön figyelmébe a Wikipédia tájékoztatását arról, hogy pontosan miről is van szó:

„a World of Warcraft egy csak interneten keresztül játszható szerepjáték, melyet egyszerre akár több százan vagy ezren is játszhatnak egy online világban. A játékosoknak rendszeresen elő kell fizetniük a játékra. A World of Warcraft jelenleg 5,6 millió előfizetővel rendelkezik világszerte. A játékosoknak, mikor belépnek a játékba, választaniuk kell a szerverek, avagy világok (realm) közül. A játék első lépése a karakter megalkotása, akit a játékos irányítani fog a játék során. World of Warcraft egyik játékmódja a játékos a környezete elleni harc, ami a világban előforduló, mesterséges intelligencia által vezérelt mozgó tárgyak legyőzését jelenti. A játékos alkothat csapatot egy vagy több játékos közreműködésével, így segítve a küldetések sikeres teljesítését vagy erősebb szörnyek legyőzését.”

(Kiemelt kép: Vujity Tvrtko Facebookja)