Állítólag gyermeket vár Vlagyimir Putyin szeretője

Ismét apa lesz az orosz elnök?

2022. május 9., 13:01

Szerző:

Pletykák szerint Vlagyimir Putyin igen csak lehangoltnak tűnik a napokban, ennek pedig az az oka, hogy az állítólagos szeretője, Alina Kabajeva ismét gyermeket vár. Egy orosz politikai szakértő, Valerij Szolovjov, akinek egyes információk szerint kapcsolatai vannak a Kreml bennfenteseivel úgy tudja, hogy ezért nincs olyan jó passzban az orosz elnök. A férfi a hírt a népszerű orosz Telegram hírcsatornán, a GeneralSVR-en osztotta meg - írja a Mirror.

„Putyin tegnap értesült arról, hogy hosszú távú élettársa és gyermekei anyja, Alina Kabaeva egy újabb, vagy inkább úgy tűnik, rendkívüli időszakban várandós. Az elnök élne és boldog lenne, de nem...”

- írta a bejegyzésében.

Putyin hivatalosan sosem ismerte el, hogy köze lenne az olimpiai bajnok tornászhoz, aki 30 évvel fiatalabb nála. A pletykák szerint négy közös gyermekük született együtt, akikkel Kabajeva a semleges Svácjban bujkál, ám ennek az ott élők nem örültek és már petíciót is indítottak azért, hogy kitiltsák a nőt az országból.

Mint megírtuk, Kabajeva nemrégiben egy hazafias fesztiválon tűnt fel. Sajtóinformációk szerint Putyin szeretője egy Z betűkkel telerakott fal előtt pózolt (a Z betű lett az Ukrajna ellen indított háború jelképe Oroszországban). Az erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja el.

A titokzatos Vlagyimir Putyin

10 dolog, amit nem tudott Vlagyimir Putyinról

Megdöbbentő titok került elő a múltból arról, Vlagyimir Putyin hogyan jegyezte el a feleségét

Fotók - Ön felismerné? Így nézett ki a fiatal Vlagyimir Putyin, mielőtt az egész világ megismerte a nevét

(Kiemelt kép: AFP)