Felbukkant Vlagyimir Putyin állítólagos szeretője

Állítólag négy gyermeket is szülhetett az orosz elnöknek.

2022. április 26., 11:46

Szerző:

Vlagyimir Putyin állítólagos szeretője Alina Kabajeva az eddigi információk szerint Svájcban bujkált a gyermekeivel. Most azonban az egykori tornászt egy hazafias fesztiválon látták, amelyről a felvételeket a Győzelem Napján (a második világháború európai lezárásának évfordulója) mutatják be Oroszországban a tévében. 

Az oroszok készítettek egy showműsort, amelyen az orosz fegyveres erők hősei előtt tisztelegnek. Az eseményen egy kórus is szerepelt és a Szovjetunió dicsőségét éltették. A katonai dalok, amelyeket előadtak még a második világháborúból származnak - írja a Blikk.

Sajtóinformációk szerint Putyin szeretője egy Z betűkkel telerakott fal előtt pózolt (a Z betű lett az Ukrajna ellen indított háború jelképe Oroszországban). A teljes műsort május 8-án fogják levetíteni a Győzelem Napjának előestéjén. Másnap pedig egy hatalmas katonai parádét terveznek Moszkvában, a Vörös téren. Arról is keringenek pletykák, hogy Putyin az eseményen fog győzelmet hirdetni az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban.

Mint korábban megírtuk, Alina Kabajeva jóléte is veszélybe került a háború miatt. Az egykori sztársportoló a pletykák szerint a gyermekeivel él Svájcban - akiknek állítólag Putyin az édesapjuk - luxukörülmények között, ám ki akarják utasítani az országból, az ügy pedig már annyira komoly, hogy az interneten egy petíciót is létrehoztak az ott élő aktivisták. Kabajevának korábban pedig a barátai is könyörögtek, hogy beszéljen Putyinnal és vessen véget az Ukrajna elleni inváziónak. 

Putyin és családja magánélete sok titkot rejt

Vlagyimir Putyin lánya és holland üzletember férje szakítottak

Megdöbbentő titok került elő a múltból arról, Vlagyimir Putyin hogyan jegyezte el a feleségét

Mi történhetett vele? Teljesen eltűnt a világhálóról Vlagyimir Putyin állítólagos szerelemgyereke

(Kiemelt kép: AFP)