Videó: Hódi Pameláék megint viszályba keveredtek a Nyerő Párosban

Hódi Pameláék az első részben Tóth Szabival, most a másodikban Törőcsik Danival kerültek ellentétbe.

2022. szeptember 21., 08:19

Szerző:

Hétfő este indult a Nyerő Páros új évadja az RTL Klubon, többek között azzal, hogy Tóth-Hódi Pamela és Tóth Bence, illetve a Sugarloafból ismert Tóth Szabi között ellentét alakult ki amiatt, hogy előbbieknek szemlátomást fogalmuk nem volt arról, hogy utóbbi kicsoda és mivel foglalkozik. A zenész az adás után még üzent is Tóth-Hódiéknak, erről itt olvashat többet.

Nos, a kedd esti második rész egyik legemlékezetesebb jelenete szintén arról szólt, hogy valaki összetűzésbe került Tóth-Hódiékkal, illetve ezúttal konkrétabban Tóth Bence futballistával. Törőcsik Dani tetoválóművész volt az, aki úgy érezte, hogy a focista ellenséges vele szemben, derül ki az alábbi videóból.

„Láttam, hogy mindenki jól érzi magát, még azok, akik hátul vannak, és a Bence húzogatta el az embereket beszélgetni folyamatosan, azokat, akikkel lehetett látni, hogy jóban vannak. Nem azt mondom, hogy befeszített, de nem tudom hova tenni. [...] Én nagyon konkrétan azt érzem, hogy Bencének van velem baja. Valamiért velem mufurc a Bence. [...] Furi a Bence. Mindenből azt akarta kihozni, folyamatosan azt mondta, hogy mi erős páros vagyunk”

– vallja be érzéseit az Éjjel-nappal Budapestből is ismert Törőcsik Dani az alábbi videóban. Párja, Bíró Bea erre azt mondja, hogy ez szerinte nem több, mint egészséges rivalizálás a két férfi között.

Íme a teljes jelenet.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Nyerő Páros)