Videó: eltemették Babicsek Bernátot

Babicsek Bernát január elsején lakástűzben vesztette életét, rengeteg gyászoló gyűlt össze temetésére.

2022. január 15., 15:53

Szerző:

Babicsek Bernát olyan sorozatokból volt ismert a nagyközönség számára, mint a Barátok közt vagy a Szeress most – a színész-zenész újév napján lakástűzben vesztette életét, mindössze 41 évesen. A művész holttestét szülei találták meg, a drámai baleset részleteit az ide kattintva elolvasható korábbi cikkünkben foglaltuk össze.

Ma, azaz szombaton Solymáron tartották Babicsek Bernát búcsúztatóját, és a temetésen rengeteg gyászoló gyűlt össze. Az eseményről készült fotókat a Blikkhez átkattintva lehet megtekinteni, alább pedig a Bors által publikált videót lehet megnézni a szertartásról.

Babicsek Bernát a Paddy and the Rats nevű együttessel is zenélt, a Blikk fenti cikke szerint a zenekar egyik tagja a következőket mondta a temetésen:

„mostantól a mi életünk megváltozik, ezt pedig egyelőre képtelenek vagyunk felfogni.”

A szertartáson beszédet mondott Solymár polgármestere is, és elhangzott a Minden határon túl című színműből a Nem látlak én téged többé című dal Babicsek Bernát előadásában.

Babicsek Bernátról pályatársai januárban a közösségi médiában emlékeztek meg, erről szóló összefoglalónkat ide kattintva tudja elolvasni.

(Kiemelt kép: dfp.hu)