Névtelenül kritizálhatták egymást a Való Világ 11 játékosai, rögtön homofób beszólással kezdődött

VV Ákos, a Való Világ 11 meleg játékosa maga olvasta fel a neki címzett homofób beszólást.

2022. november 29., 11:20

Szerző:

Általában szokott lenni egy-egy nyíltan meleg játékos valamennyi évadban – a másfél hete indult Való Világ 11 nyíltan meleg játékosa VV Ákos.

Az RTL Kettő csatornán naponta sugárzott műsorban a játékosok azt a feladatot kapták, hogy névtelenül írhattak egymásnak kommenteket-kritikákat. Ez a lehetőség az interneten is a legrosszabbat hozza ki a felhasználók egy részéből, és ez a Való Világ villájában sem volt másként. VV Ákossal kapcsolatban a következő felirat jelent meg a képernyőn:

„nem szégyelled magad, hogy egy büdös k****g vagy?”

VV Ákosnak is kellett egy fél pillanat, hogy leessen neki, hogy mi az a szó, amit ebben a műsorban ezek szerint leírni nem szabad, de kimondani igen, viszont amikor megértette, hogy mi állt az úgynevezett kritikában, akkor a következőket válaszolta rá:

„én úgy gondolom, hogy büdös az nem vagyok, fürödni szoktam. Köcsög az lehet, hogy vagyok, de nem érdekel, szerintem nem befolyásolja azt, hogy milyen ember vagyok, hogy szeretem a palikat. Jól néznek ki, ennyi.”

Amíg más kritikákról kiderül, hogy kik írták, az nem derül ki az alábbi videóból, hogy ez a homofób beszólás kitől érkezett. Nyilván aki írta, az is úgy érezte, hogy jobb, ha nem vállalja be, hogy ő volt a köcsögöző, a versenyzők közül többen is felháborodnak a beszóláson. A téma még egyszer szóba kerül mindenesetre ebben a játékban, valaki VV Márióról írja, hogy szerinte meleg, és „marha ciki”, hogy nem vállalja fel.

Már csak azért is érdemes alább a play gombra kattintani, mert VV Barna azt mondja benne, hogy ő azzal az elhatározással ment be a villába, hogy kizárt, hogy szexelni fog bent. Igen, ő az, aki rögtön első este összefeküdt VV Renivel.

(Kiemelt kép: a Való Világ Instagramja)