Újraindul a Celeb vagyok, ments ki innen! – nagy meglepetések vannak a kimentendő celebek között

Az RTL Klub most jelentette be, mikor és kikkel indul a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor.

2022. szeptember 30., 11:09

Szerző:

2017-ben Kabát Péter győzelmével zárult a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality legutóbbi évada. Az RTL Klub most jelentette be, hogy egy új adag készült ebből a realityből, amit elsősorban az különböztet meg a csatorna többi valóságshow-jától, hogy a magyar helyesírás szabályainak megfelelően ennek a műsornak a címében nem írnak minden szót nagy kezdőbetűvel, szemben a Nyerő Párossal és az X-Faktorral.

A bejelentés pont azután érkezik, hogy Jáskó László egy igen kemény interjúban erősen kritizálta Sebestyén Balázst, említve például, hogy az ő műsorvezetői munkássága abból áll, hogy celebek viccesnek szánt feladatokkal alázzák magukat, Sebestyén meg röhög rajtuk. Ez igaz mind a most futó Nyerő Párosra, mind pedig az október 17-én induló Celeb vagyok, ments ki innen!-re.

Az RTL Klub bejelentéséből kiderül, hogy a második legértékesebb magyar celeb műsorvezetőtársa Vadon János lesz. A 12-nél több játékos közül egyelőre négy résztvevő nevét hozták nyilvánosságra, íme:

„több, mint egy tucat híresség vág neki a nem mindennapi kalandnak. Janicsák Veca énekesnő, Nyári Dia színésznő, Lengyel Ferenc színész és a rapper Curtis már biztosan versenybe száll a Dzsungel Királya, vagy Királynője címért, hamarosan pedig azt is eláruljuk, kik azok, akik szintén vállalják a kihívásokat, amelyeket a kolumbiai dzsungel és a műsorvezetők biztosítanak.”

Janicsák Veca utoljára a TV2-től vállalt el ilyen felkérést, a férjével az Ázsia Expresszben szerepeltek értelemszerűen még a válásuk előtt. Curtist is a TV2 produkcióiban lehetett látni elsősorban az utóbbi időben, Lengyel Ferencet pedig a Drága örökösök és a Keresztanyu színészeként ismerik a legtöbben, realityszerepléseket eddig nem vállalt.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Celeb vagyok, ments ki innen!)