Janicsák Vecára rá sem lehet ismerni rajongói szerint

Rengeteget változott Janicsák Veca az évek alatt. 

2022. február 24., 13:39

Szerző:

Bár országos ismertséget a 2010-es X-faktor után szerzett Janicsák Veca, de már a 2007-es Csillag születik óta folyamatosan szerepel a TV-ben, a médiában. Az énekesnő épphogy kilépett a kamaszkorból, és máris a nyakába zúdult a siker, az elmúlt 15 évben pedig rengeteget változott.

Janicsák Veca az édesapja, Janicsák István a Z'Zi Labor énekese révén már egészen kiskorától beleláthatott a zeneiparba és a média világába, de több mint 10 éve ő is aktívan jelen van a zenei életben. A Quimby zenekar Most múlik pontosan című slágerével az X-faktorban azonnal megnyerte magának a mentorokat és a közönséget, és ez a képzeletbeli dobogó negyedik fokáig, valamint az évad legjobb női hangja elismerésig repítette őt. 

Kevesen tudják, hogy a 32 éves énekesnő többlábon áll, és nemcsak a zenei életben aktív, hanem évek óta már egy szépségszalont is működtet nővérével, Reginával. Habár Veca még mindig csak alig múlt 30 éves, de nagyon odafigyel rá, hogy ne látszódjanak arcán az öregedés tünetei, ezért igyekszik időről-időre megújulni, amit a rajongói nem mindig fogadtak őszinte lelkesedéssel, gyakran vádolják a kommentekben plasztikázással. A követői szerint az énekesnő szája is dúsabbnak tűnik, és az arca is sokat változott. 

„Veca! Gyönyörű, természetes nő voltál, s most alig ismertelek meg, mert a plasztika teljesen megváltoztatott! Kérlek, maradj természetes!”

– írta az énekesnőnek egy követője Veca Instagram-oldalára feltöltött képe alá. 

Janicsák Veca az elmúlt másfél évben nehéz időszakot élt át, néhány hete jelentette be ugyanis, hogy egy komoly betegségen van túl, és férjével, Ladányi Jancsó Ábellel is annyira megromlott a házasságuk, hogy végül a válás mellett döntöttek. 

Ők is külön utakon folytatják:

Völgyi Zsuzsi még idén elválik a férjétől

Kulcsár Edina már túl is lépett férjén, Csutin

(Kiemelt kép: dfp.hu)