Íme, a szombat este legjobb filmjei a TV-ből

Összegyűjtöttük az 5 legizgalmasabb filmet, amiért érdemes bekapcsolni a TV-t szombat este.

2022. június 25., 14:56

Szerző:

Ha még nem kapott Tom Cruise-mérgezést a napokban a Top Gun film folytatása kapcsán, szombaton megnézheti, amint a Kéjjel-nappal című filmben Cameron Diazzal hogyan menekülnek a rosszfiúk elől. De választhatja az Excsajok szellemét is, amelyben Matthew McConaughey bemutatja béna csajozási kísérleteit, a Nagyfiúk poénjaitól pedig garantáltan könnybe lábad a szeme a röhögéstől. 

Kéjjel-nappal

TV2, 20:00 

Úgy tűnik, Roy egy igazi álompasi June számára. Titokzatos, a félelmet hírből sem ismeri, és mindig akkor bukkan fel, amikor szükség van rá. A látszat azonban néha csal: kiderül, hogy a fickó egy profi ügynök, és úgy alakulnak a dolgok, hogy June kénytelen vele tartani minden veszélyen, áruláson és kalandon át. Ha életben akarnak maradni, muszáj megbízniuk egymásban.

Excsajok szelleme

RTL Klub, 20:00 

Connor egy született agglegény és nőcsábász, aki öccse esküvőjére hivatalos éppen. A menyegző előtt kitör a botrány, hála a jófej főhősünknek, de a büntetése sem marad el. Megjelenik három korábbi barátnőjének szelleme, akik összefogva jól móresre tanítják őt, a múlt és a jövő kalandos útján pedig szembesítik azzal, mit is hibázott a kapcsolataiban. Vajon van még esélye az igaz szerelemre?

Jurassic Park 3.

Super TV2, 20:00 

Dr. Alan Grant nyugalmas ásatásokon igyekszik kiheverni a korábbi Jurassic Parkban átélt megpróbáltatásait, amikor egy gazdag házaspár keresi fel őt, egy visszautasíthatatlan ajánlattal. Az ásatások folytatására biztosított pénzért cserébe csak annyit kérnek, hogy Alan menjek velük a az őslények lakta Sorna-sziget feletti sétarepülésre. A korábban megbeszéltektől eltérően azonban leszállnak a szigeten, és hamarosan kiderül a látogatás valódi oka, ez pedig cseppet sincs Alan ínyére.

Visszavágó

Film+, 23:00 

Porter egy furcsa figura, ugyanis tolvaj létére egészen tisztességes. Nem esik túlzásokba, a zsákmányt pedig mindig igyekszik igazságosan elosztani társaival. Egy balhét követően azonban cinkostársa, Val csúnyán átveri, sőt még a felesége is ellene fordul, lelövik, és magára hagyják őt abban a tudatban, hogy halál vár rá. Ám Porter túléli az árulást, kegyetlen bosszúhadjáratot indít és igyekszik visszaszerezni a zsákmány őt megillető részét, de arra még ő sem számított, hogy ilyen nehéz dolga lesz.

Nagyfiúk

Prime, 21:00 

Évtizedekkel a középiskola befejezése után, egykori kosárlabdaedzőjük temetésén találkozik újra az öt jóbarát, akik együtt nyerték meg a bajnokságot. Ha már összejött a csapat, elhatározzák, hogy együtt töltik a hétvégét, családjaikkal kiegészülve. A társaság az edző régi tóparti házában rendezi be főhadiszállását, az apukákban pedig felvillannak a régi szép idők emlékei, és hamarosan beindul a buli, pont úgy, mint anno.

(Kiemelt kép: Shutterstock)