5 film a TV-ből, amelyekkel garantált a kikapcsolódás péntek este

Ha péntek akkor esti mozimaraton, ahol most az akciófilmek kerülnek terítékre. 

2022. június 24., 15:01

Szerző:

Akciódús filmekből péntek este sem lesz hiány a TV-ben, mert olyan mozifilmek mellett élvezhetjük a pihenést, mint a véres jeleneteiről híres Tarantino egyik legnépszerűbb alkotása, a Kill Bill, Uma Thurman főszereplésével, vagy A könyvelő című amerikai akciófilm Ben Affleck-kel.

A félelem útja

RTL Klub, 23:00 

Lorraine épp rossz passzban van, terápiás kezelésre szorul a válását követően. Egy nap hazafelé tartanak fiával, amikor betérnek egy benzinkútra tankolni. A gyanútlan anya mindössze pár percre hagyja magára a kocsiban gyermekét, és mire visszaér, már egy idegen férfi ül a fiú mellett. Egy veszélyes bankrabló az, aki túszul ejti őket, és segítségükkel igyekszik Mexikóba szökni a hatóságok elől.

A könyvelő

Viasat3, 21:00 

Chris egy kiváló könyvelő, aki alvilági emberek üzleteinek könyvelését végzi. Egy nap egy robotokat tervező gyár könyvelésében a cég egyik alkalmazottjával együttműködve Chris furcsa hibákat fedez fel. Nagyjából 60 millió dolláros sikkasztás nyomaira bukkannak, eközben azonban valaki egy profi bérgyilkost küld rájuk, hogy elhallgattassa őket, ám Chris felveszi a kesztyűt, és elindul felkutatni, ki is áll az ügy hátterében.

Kill Bill

Super TV2, 22:15 

Beatrix egy szuperprofi bérgyilkos-banda tagja, ám amikor megtudja, hogy teherbe esett, úgy dönt, felhagy korábbi életmódjával és visszavonul. Az esküvője napján csapatának vezetője, Bill és régi csapattársai mindenkit kivégeznek, ám Beatrix túléli a támadást. Több kómában töltött év után magához tér, és megesküszik, hogy bosszút áll mindenkin, aki tönkretette az életét.

Kincs, ami nincs

Film+, 18:45 

A ravasz és mindenre elszánt Alan végre megtalálja élete nagy lehetőségét, ugyanis birtokába kerül egy kincses térkép. A térkép szerint egy közeli szigeten van gazdagságának záloga, ezért jobb híján Charlie hajóján potyautasként elrejtőzik, a sziget irányába kormányozza a bárkát, ám hamar lebukik. Addig ügyeskedik, míg mindketten a vízbe pottyannak, a hajó pedig nélkülük megy tovább. Sikerül partra vergődniük, ahol kénytelenek összebarátkozni a helyiekkel, akik segíthetnek meglelni a kincset.

Die Hard - Drágább, mint az életed

Mozi+, 21:00 

Egy apa mindent megtesz a gyermekéért, még akkor is, ha épp nincsnek felhőtlen viszonyban. A jól ismert McClane hadnagy azonnal fia segítségére siet, amikor megtudja, hogy fiát letartóztatták Oroszországban. A srác beépített ügynökként dolgozik ott, feladata pedig, hogy megvédjen egy fontos informátort. Apának és fiának most össze kell dolgoznia, ha ép bőrrel meg akarják úszni az akciót, és megakadályozzák a világot fenyegető katasztrófát.

További filmes híreink: 

Guy Ritchie rendezi az élőszereplős Herkules Disney-filmet

Folytatják az Éhezők viadalát, vagy éppen elkezdik

(Kiemelt kép: Shutterstock)