Folytatják az Éhezők viadalát, vagy éppen elkezdik

Előzményfilm készül az Éhezők viadala című filmsorozathoz Rachel Zegler főszereplésével – jelentette be kedden a Lionsgate filmstúdió.

2022. május 31., 20:50

Szerző:

Az Éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája című film évtizedekkel korábban játszódik, mint az Éhezők viadalának története, amelyben Katniss Everdeen szerepét Jennifer Lawrence alakította. Katniss a 74. viadalon vett részt, az előzményfilm főhőse, Lucy Gray Baird pedig a 10. viadal versenyzője.

Az Éhezők viadala-filmsorozat Suzanne Collins regényeiből készült. A szerző 2020-ban adta ki azt a regényét, amelyben az előzmények játszódnak. Ebből forgatja majd Francis Lawrence az új filmet, amelyben Lucy Gray Baird küzd a 12. körzet képviseletében, és mentora a 18 éves Coriolanus Snow, akit Tom Blyth játszik.

Zegler a közelmúltban Steven Spielberg West Side Story című musicalfilmjében aratott sikert. A Lionsgate 2023 novemberére tervezi a film bemutatását.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: flickr)

Egészen pontosan március 27-én tölti be hatvanadik életévét Quentin Tarantino amerikai rendező, kétszeres Oscar-díjas forgatókönyvíró, producer, az amerikai független film egyik legnagyobb hatású alakja.

 

A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

2023. március 23., 13:06

„Szóljon az embereinek, hogy hívják fel az én embereimet. Tudják, hogy kik ők, tudják, hogy hol vagyunk, ne beszélgessünk a kib…tt interneten, lássuk, mit akarsz mondani” – nyilatkozta Noel Gallagher egy francia rádiónak adott interjúban.