Fotó: Tóth Vera majdnem elvesztette az énekhangját a koronavírus miatt

Őszintén vallott az énekesnő.

2022. május 11., 13:02

Szerző:

Tóth Vera a koronavírus következményeiről beszélt. Az énekesnő is átesett a betegségen, ám az utóhatása még hosszú ideig elkísérte és nem is volt biztos benne, hogy valaha visszakapja a hangját, ez pedig lelkileg nagyon megviselte az énekesnőt. Most őszintén vallott arról, mit élt át ebben a nehéz időszakban.

„Megmondom őszintén, valahogy az elmúlt egy évben annyi minden történt, hogy teljesen beszippantott a belső munka, amivel túléltem a koronavírus szövődményeit mint testileg, mint lelkileg. A tavaly áprilisi covidom után három hónapig kerestem a hangom, nem volt támasz a rekeszizmomban, elvitte a cica a techikát, a hangokat, összevissza énekeltem, ami lelkileg nagyon megviselt és azt hittem, soha nem leszek képes úgy énekelni, mint előtte. Ez teljesen lerántott a mélybe, hisz nekem a színpad az életem, gondoltam, mi lesz velem, belőlem, ha soha többé nem tudok úgy dalolni, ahogy azt megszokhatták tőlem?”

- kezdte a bejegyzésében az énekesnő.

„Aztán egyre erősebb lettem, visszajött minden, ami kell, de lelkileg mégsem voltam toppon. Megviselt az állandó szorongás, a kilátástalanság, hogy ad e megélhetést a szakmám, hogy ugyanúgy alkothatok e, mint rég? És ha nem, akkor mihez kezdek majd? Nagyon el voltam foglalva a lelki higiénémmel, a testemet pedig egy kicsit elhanyagoltam. Meg is lett a következménye, felkaptam pár kilót, mert nem az edzés és a jól kinézés volt az elsődleges cél, hanem az, hogy balanszba kerüljek magammal. Mostanában újra erőre kaptam, megint van kedvem futni, edzeni, azt hiszem, beért a sok lelki meló”

- folytatta Tóth Vera.

 

A teljes posztot ide kattintva olvashatja el.

Még több hír Tóth Veráról

Így jegyezte el Tóth Verát a szerelme

Tóth Vera kritizálta Vlagyimir Putyint, ilyen durva gyalázásokat kapott érte

Tóth Vera párja elárulta, mi lett a vállalkozásuk sorsa

(Kiemelt kép: dfp.hu)