Így jegyezte el Tóth Verát a szerelme

Olyan történt a Tóth családban, ami soha nem szokott.

2022. január 6., 09:52

Szerző:

Karácsonykor kérte meg Tóth Vera kezét a szerelme, Pauli Zoltán. A sztárpár most a Best magazin címoldalán látható, és elárultak néhány érdekes részletet az eljegyzéssel kapcsolatban.

„Azt hittem, hogy táskával fog meglepni, amit még együtt néztünk ki egy üzletben. [...] Méretre és súlyra is olyan volt, mintha a táska lapulna benne. De amikor kinyitottam, egy kisebb dobozt találtam. Minden gyorsan, spontán történt. Ráadásul egyáltalán nem számítottam gyűrűre. Csak néztem Zolira, aki elképesztően zavarban volt. Végül annyit mondott: »itt az ideje, hogy szintet lépjen a kapcsolatunk«. [...] Nem bánom, hogy nem volt nyálas, letérdelős, habos-babos lánykérés, mert az egyikünkhöz sem illene”

– többek között ezt nyilatkozta Tóth Vera a magazinnak.

Pauli Zoltán annyira jól titkolta, hogy mire készül, hogy a családból senki nem tudta előre. Az énekesnő húga, Tóth Vera meg is jegyezte a karácsonyról szóló blogbejegyzésében, hogy a lánykéréskor olyasmi történt, ami az ő családjukban szokatlan: csend lett. Az énekesnő így fogalmaz nővére eljegyzésével kapcsolatosan:

„Vera eljegyzése elhozta számomra is a csodát, és helyrebillentette a lelkemben lévő mérleg nyelvét. Zoli meglepetése mindenkit váratlanul ért, és olyan dolog történt, ami azért a Tóth családban viszonylag ritka… Nevezetesen csönd lett. Ha az évnek ebben az időszakában lenne légy, most biztosan hallottuk volna a zümmögését. Hirtelen nem fájt a lábam, nem voltam fáradt és úgy egyáltalán, semmi bajom nem volt. Mindenki önfeledten örült a tesómék boldogságának.”

Tóth Vera egyébként az alábbi poszttal jelentette be eljegyzését a közösségi médiában karácsony napján.

Még eljegyzések minden mennyiségben:

Gyurta Dániel a nyáron kérte meg Iszak Eszter kezét!

Vajna Tímeát is eljegyezték idén nyáron!

Fluor Tomi pedig Hegyi Dóra elé térdelt le egy gyűrűvel!

(Kiemelt kép: Tóth Vera Instagramja)