Tóth Gabi kiakadt a TV2-re, kellemetlen helyzetbe hozták az énekesnőt

Tóth Gabi is szeretné tudni, mi történt.

2024. szeptember 20., 09:29

Szerző:

Tóth Gabival promózta a TV2 a Sztárban Sztárt egy öngyilkosságról szóló riportban. Néhány hete a Tények Pluszban dolgozták fel egy székesfehérvári tinédzser történetét, aki öngyilkosságot követett el. Az ügyben megszólalt az énekesnő is, aki elmondta, hogy tudja, milyen az, amikor valakit kiközösítenek. Azonban az emberek kiakadtak, amikor a körülbelül 3,5 perces riport után a maradék időben a Sztárban sztár All Starst reklámozták pont az énekesnővel.

„Csak és kizárólag ez volt ebben a témában. Esküszöm, nem magyarázkodom, nem tudtam erről. Annyira mély a téma, hogy nem is gondoltam arra, hogy e mellé bevágnának egy Sztárban sztár-os témát. Most engem hurcoltok meg egy olyan dologért, amiről konkrétan nem nagyon tudtam. Arról tudtam, amit én nyilatkozom, de hogy utána annak milyen anyag lett a vége, azt az elmúlt húsz évben sohasem küldik el. Ez mindig is így volt csatornától függetlenül. Utánajárok ennek a témának, istenemre mondom, soha az életben nem használnék ilyenre promóciót. Ez rajtam biztosan nem múlott, nem csinálnék ilyet” 

– mondta Tóth Gabi a közösségi oldalán, amit az nlc.hu szúrt ki.

Az énekesnő hozzátette, hogy ez számára is tanulság volt, hogy ezentúl minden anyagot elkérjen, ha pedig nem adják oda, akkor nem nyilatkozik többet.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)