Tóth Gabi újra arról beszélt, hogy megromlott a kapcsolata az édesanyjával: Egy időre hátralépett

Tóth Gabi úgy érzi, édesanyjával való kapcsolatában most a Sztárban sztár miatt állt be nagy változás.

2024. szeptember 16., 08:29

Szerző:

Tóth Gabi a nyáron könnyek között beszélt arról Lékai-Kiss Ramónának, hogy az utóbbi időben megromlott a kapcsolata az édesanyjával. Először ezt a nyilatkozatát idézzük, majd az alatt találja, mint mondott ezzel kapcsolatosan egy friss interjúban a Sztárban sztár kapcsán, ugyanis a 37 éves énekesnőnek van egy nagy híre ezzel kapcsolatban.

Tóth Gabi és édesanyja között megromlott a viszony

A júniusban publikált alábbi interjúban Tóth Gabi azt mondja, hogy a válása és új kapcsolata éket vert közé és egy hozzá igen közel álló családtagja közé. Lékai-Kiss Ramóna unszolására elárulja, hogy az édesanyjáról van szó:

„Remélem, hogy nem veszítettem el, de most megpróbálom elfogadni, hogy ő ezt még nem tudta feldolgozni. Az édesanyámról van szó. Hagyok időt, és majd ahogy alakul. Bízom abban, hogy akár ha ezt az interjút is megnézi, akkor érteni fogja, hogy miért így döntöttem.”

Ezt aztán Tóth Gabi aképpen finomítja, hogy mégsem azért haragudott meg rá az édesanyja, mert elvált, hanem a kommentelők miatt:

„De őt inkább azok viselték meg, amit írtak rólam a kommentelők, amilyen cikkeket lehoztak rólam, amilyen videókat gyártottak rólam. Az őt teljesen padlóra küldte. Az én édesanyámmal olyan viszonyunk volt, amire minden gyerek vágyik: együtt buliztunk, barátnők voltunk. És hát bízom benne, hogy visszatalálunk egymáshoz. Őneki nehéz. Az se volt titok, hogy ők is voltak külön az édesapámmal.”

Itt lehet visszanézni a szóban forgó beszélgetést, ez volt a TV2 Titkok Kiss Ramónával című interjúsorozat első része.

Tóth Gabi és az édesanyja most békülőben vannak

A nagy hír ebben a tekintetben az, hogy az énekesnő a Sztárban sztár kapcsán a Bors című kiadványnak adott interjújában azt említi, hogy úgy tűnik, rendeződni kezdett a viszonya az édesanyjával.

„A párom, az ő szülei és az egész családja végig mellettem voltak és tartották bennem a lelket, amikor az szinte csak hálni járt belém. És ott van édesanyám is, aki újra nyitott felém és visszaszereztem a bizalmát. Őt is nagyon megviselte mindaz, ami velem történt, és bár egy pillanatra sem szűnt meg szeretni engem és aggódni értem, egy időre hátralépett. Most újra nyit felém és ez fantasztikus érzés, amit részben a Sztárban Sztár All Stars-nak is köszönhetek”

– mondja Tóth Gabi.

(Kiemelt kép: TV2/Titkok)