Tóth Gabi elárulta, kinek köszönheti sikereit: Ő volt, aki támogatta a népzenei vonalat

Tóth Gabi a második családjáról tett vallomást a blogjában.

2022. augusztus 15., 14:27

Szerző:

Tóth Gabi a Csalad.hu című oldalon vezet blogot, és ebben most új bejegyzés jelent meg, amelyben az énekesnő a második családját mutatja be az olvasóknak. Az első családja ugye áll a szüleiből, illetve a szintén országosan ismert férjéből és nővéréből, valamint két és fél éves kislányából. A második családját azon barátai-kollégái alkotják, akikkel napi szinten együtt dolgozik, akik évek-évtizedek óta egyengetik a karrierjét, és akiknek a munkájáért és barátságáért, mint írja, roppant hálás. Az is a címe a bejegyzésnek, hogy „Hála”.

Szabó Zé zeneszerző-producerről Tóth Gabi például a következőket írja:

„azon kevesek közé tartozik, akik az első perctől hittek bennem és akkor sem engedték el a kezem, amikor kikerültem a Megasztár védett buborékjából. 16 évesen egyszer csak ott találtam magam, mint egy »árucikk«, akit kézről kézre adtak menedzserek és/vagy magukat menedzsernek mondott »fontos« emberek, de igazából kevés emberre számíthattam mindig, és az egyikőjük Szabó Zé volt. A legtöbb dalomnak ő a dalszerzője, hangszerelője. Tudja mit szeretek, miben tudok kiteljesedni. Nagyon hálás vagyok neki, hogy soha nem akart olyan dallamokat rám erőltetni, amelyekkel nem tudok azonosulni. Figyelt engem, látta a fejlődést, érezte, hogyan válok nővé, anyává, és hogy ez milyen módon változtatja az ízlésemet. Soha nem kezelt tárgyként, mint sokan mások.”

Bódor Anikóról, az őt mindenhova kísérő, mindenben kisegítő asszisztenséről a következőképpen vall:

„vele repültem életemben először, ráadásul egy elég hosszú útra. Emlékeztek, mit írtam egyszer a magas épületekkel való kapcsolatomról? Nnna, azt szorozzátok be 8948766-tal, ha repülőre gondolok. Több órán át szorongattam a kezét. Csodálom, hogy maradt benne vér. Végig nyugtatgatott, simogatott, mint egy anya a gyermekét.”

Említi még Tóth Gabi két kollégáját, Tihit és Forgács Beát, de talán a legérdekesebb az, amit Csóka Peti zenésztársáról ír:

„egyezik a hitünk, az értékrendszerünk. Soha nem ítélt el, soha nem kérdőjelezte meg az őszinteségemet, hitt bennem, biztatott, erőt adott. Ő volt, aki támogatta a népzenei vonalat, mert az első perctől érezte, hogy hazataláltam benne. Amikor más kinevetett és akadályokat gördített elém, ő nem hagyta, hogy feladjam, tovább jött velem ezen az úton.”

Tóth Gabival mindig történik valami

Tóth Gabit fenyegető telefonhívásokat kap, az ő és kislánya halálát kívánják

Tóth Gabi reagált az őt ért támadásokra: Engem álszenteznek ezek az emberek

Tóth Gabi lebukott: a sajtósának küldött e-mail egy ismert fideszes politikus címéről pattant vissza

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)