Tóth Gabit fenyegető telefonhívásokat kap, az ő és kislánya halálát kívánják

Tóth Gabi elmondta, miért durvulhatott be megint az ellene folytatott gyűlöletkampány.

2022. augusztus 13., 09:58

Szerző:

A héten már volt egy botrányos interjúja Tóth Gabinak, de az énekesnő nyilatkozott még egyszer, ezúttal a Blikknek. Ebben újra elhangzik, ami már annyiszor: az egykori megasztáros úgy érzi, hogy online gyűlöletkampány folyik ellene, amióta a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson szerepet kapott, de a való életben továbbra is mindenki kedves vele.

A gyűlölködő kommentek azonban érkeznek továbbra is, és most már nemcsak a közösségi médiában, hanem telefonon is azon a számon, ami hivatalos honlapján található (és amit persze nem ő maga vesz fel, hanem a koncertszervezője). Erről Tóth Gabi a következőket meséli:

„az elmúlt néhány napban több mint nyolcvan hívást kaptunk, köztük olyanokat, hogy üssön el egy autó, de ami leginkább szíven ütött, hogy azt kérdőjelezték meg, miért született meg a gyermekem.”

Tóth Gabi így emlékszik vissza a 2021-es, katolikus kongresszus idejére és az azt követő időszakra:

„az ellenem folytatott hadjárat miatt már a karrierem forgott kockán. A helyzet némileg normalizálódott a június végi, erdélyi turnémig. Nem tagadom, kaptunk támogatást, hogy elvihessük a dalainkat a határon túl élő magyaroknak, de ezt többször is nyilatkoztam, nem volt titok. Ezután újrakezdődött az őrület, amely odáig fajult, hogy előbb az online térben, most pedig már telefonon is az én és a gyermekem halálát kívánják.”

Tóth Gabiról még többet

Tóth Gabi reagált az őt ért támadásokra: Engem álszenteznek ezek az emberek

Tóth Gabi lebukott: a sajtósának küldött e-mail egy ismert fideszes politikus címéről pattant vissza

Tóth Gabi felháborodott, hogy mekkora óradíjat kért tőle a bébiszitter

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)