Tóth Vera az ingatlanárakra panaszkodik: nem tud sajátot venni

Tóth Vera arról beszélt Palik Lászlónak, hogy még még az ország egyik legsikeresebb énekesnőjeként sem tud saját ingatlant venni.

2022. augusztus 9., 15:02

Szerző:

Tóth Vera szerepel Palik László legutóbbi nagyinterjújában, és az egyik téma, ami szóba kerül, az az, hogy Magyarország első Megasztár-győztese, már bánja, hogy annak idején nem vett egy saját ingatlant. Most ugyanis, hiába keres jól, már nem tudja ezt megengedni magának.

Tóth Vera így fogalmaz:

„mostanában azért gondolkodom azon, hogy nagyon hülye voltam, hogy fiatalkoromban nem figyeltem jobban, hogy azért egy saját ingatlan jó lenne. Most már ez egyre távolabb kerül tőlem ez a kérdés. Mert annyira drága, hogy abból a fizetésből... Azon gondolkodom, hogy én azért az átlagnál jobban keresek. Ez nem hencegés, tudjuk, egy ismert ember, nyilván valamennyire többet keres.”

A következőképpen indokolja, hogy miért nem vett saját házat vagy lakást korábban, amikor elvileg még könnyebben megengedhette volna ezt magának:

„elég nagy hedonista voltam fiatalkoromban. Ezt egy picit mérsékeltem volna. Ezen változtattam volna. Mindenre [költöttem], amire akartam. Meg voltak időszakok, amikor azért lenullázódtam. Nem az én hibámból, hanem mert elmentek mellőlem a menedzserek, újra kellett épülni. Meg azért én tíz éve egy nagyon fontos döntést hoztam, hogy ezeket a falusi félplayback haknikat eldobom magamtól.”

Az énekesnő hozzáteszi, hogy most Palkonyán lakik szerelmével, Pauli Zoltánnal. Ez az ingatlan a párjáé, emellé pedig Budapesten bérelnek lakást. Íme a teljes interjú.

Drágaság

Tóth Gabi felháborodott, hogy mekkora óradíjat kért tőle a bébiszitter

Molnár Anikó már a trappistát is visszateszi a polcra, nyaralni ő sem megy

Valkó Eszter a holland gázárakról beszélt: Mikor megkaptuk a számlát, nem hittem a szememnek

(Kiemelt kép: Tóth Vera Instagramja)