Tóth Gabi elmondta, min akadt ki teljesen a gyerekneveléssel kapcsolatban

Tóth Gabi kislánya az anyuka számára teljesen érthetetlen módon viselkedik.

2022. április 25., 11:04

Szerző:

Új bejegyzés (vagy ahogy ő hívja: új blog) jelent meg Tóth Gabi blogjában, amit a család.hu című oldalon vezet. A témát ezúttal megint a 34 éves énekesnő kislánya szolgáltatja. A Megasztár egykori felfedezettje így írja le a bevezetőben, hogy milyen problémájuk van Hannarózával:

„semmit nem akar megenni. Az egész család azon görcsöl, hogy Hannika egyen, de Hannikának esze ágában sincs enni.”

Az énekesnő arra panaszkodik, hogy amíg kislánya semmit nem szeretne enni, neki viszont remek az étvágya, és ez néha meg is látszik:

„Az élet már csak ilyen igazságtalan, én boldogan ennék, de nézd meg, hízok 5 kg-ot és egy ország hiszi azt, hogy terhes vagyok. Az utóbbi időben többen gratuláltak a kis pocaklakóhoz…”

Hannaróza az anyuka beszámolója szerint csak három dolgot hajlandó megenni: a virslit, a rántott húst és a bundás kenyeret. Valamint...

„anyósoméknál még hajlandó megenni a zöldséglevest és a krumplifőzeléket, amit a papi készít. De csak ott, és csak, amit a papi készít. Pedig mondjuk a Krausz sem főz rosszul. Egészen ehető. Még papírja is van róla. De törpedandártábornok kisasszony még csak meg sem kóstolja. Még azt a palacsintát sem, aminek a készítésében segített. Most komolyan, láttatok már olyan gyereket, aki segít megkenni és felgöngyölni egy nutellás palacsintát, és még csak meg sem kóstolja? Mert én nem. Ez már csak azért is érthetetlen, mert a csokit meg imádja. Pontosabban imádná, de azt meg nem vagyok hajlandó sokat adni neki. Csak azért ehet valamennyit, hogy ne legyen tiltott gyümölcs, de délután már semmi, mert felpörög tőle.”

Szóval hiába sztárszakács Krausz Gábor, a kislány édesapja, egyelőre Hannaróza nem kóstolja meg apukája főztjét. Újra eszik viszont tápot:

„visszajött az életünkbe a tápi. Igen, az a tápi. A tejpép. A két és fél éves gyerekem reggel és este újra tejpépet iszik. Nem is értem. Szóval segítsetek! Olyan sok mindenre találtatok már megoldást, biztosan erre is lesz. Miért nem eszik a gyerekem?”

A blogbejegyzés megjelenése után nem sokkal Tóth Gabi Instasztoriban posztolt is egy azonnal eltűnő videót arról, hogy a fenti felhívásra reagálva rengetegen írtak is már neki, ami jelentősen megnyugtatta az énekesnőt. Tóth Gabi egyébként kislányával kapcsolatban egy másik témát is elővett az Instagramon a napokban: most vágták le először Hannaróza haját. Volt azonban, akinek még ehhez is volt kritikus hozzászólása – kattintson ide, mutatjuk, hogy reagált nekik Tóth Gabi!

Evés+gyerekek: bezzeg György herceg nemhogy a nutellás palacsintát eszi meg, hanem...

György herceget kedvenc tévésztárja rávette, hogy megegyen egy élő állatot

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)