György herceget kedvenc tévésztárja rávette, hogy megegyen egy élő állatot

Íme, hogyan történt Vilmos herceg legutóbbi fiával az eset, és hogy ki érte a felelős.

2021. november 10., 13:29

Szerző:

Bear Grylls egy brit médiaszemélyiség, aki elsősorban túlélőműsorairól ismert. A 47 éves híresség most jelentette meg második önéletrajzát Never Give Up (Soha ne add fel) címmel, és ezzel kapcsolatban György hercegről osztott meg anekdotát a Good Morning Britain című műsorban.

Az eset, amire a People magazin is külön cikkben hívja fel a figyelmet, 2019-ben történt, II. Erzsébet dédunokája ekkor 6 év körül lehetett. György herceg anyai nagymamájával, azaz Kate Middleton édesanyjával töltötte éppen az időt a Wight-szigeten, amikor Bear Grylls szintén arra járt. Mivel György herceg nagy rajongója volt a tévésztárnak, a nagymama elintézte, hogy unokája találkozhasson a hivatásos kalandorral. Grylls így számol be arról, hogy mi történt köztük:

„ahogy beszélgettünk, egy sor hangya keresztülmasírozott a lábfején. Megnéztük őket, és ő rám nézett azokkal a csodálkozó, nagy szemeivel, és én azt mondtam, „na gyerünk, muszáj egyet megennünk”. Erre ő azt mondta, hogy „hű, tényleg?”, és ettünk. Megtiszteltetés volt, hogy én adhattam a jövőbeni királynak az első hangyáját, és csak úgy csillogtak a szemei, mint mindenkinek, aki kint van a vadonban, és szembenéz néhány félelmével, és legyőzi őket, szóval nagyon jó dolog ez. Micsoda kis hős!”

(Kiemelt kép: Cambridge hercegének és hercegnőjének hivatalos Instagramja)