Tóth Gabi ismét kisbabát vár?

Rengetegen gratuláltak Tóth Gabinak, aki már reagált is a jókívánságokra.

2022. március 7., 02:59

Szerző:

Tóth Gabi nemrégiben jelentette be, hogy ismét közös dalt készített Pápai Jocival, amely vasárnap, a Sztárban sztár színpadán debütált élő adásban. A fellépés azonban nem épp a duett miatt keltette fel a közönség érdeklődését, sokkal inkább mindenki az énekesnő hasával volt elfoglalva.

Tóth Gabi fellépőruhája ugyanis nem volt túl szerencsés választás, az énekesnő a megszokotthoz képest jóval gömbölyűbbnek tűnt, ráadásul kifejezetten hastájékon. Egy-egy kamerallásból egyértelműnek látszott, hogy kisbabát vár, ráadásul mintha nem is a várandóssága elején járna.

Az adást követően elárasztották a közösségi oldalakat a találgatások és a gratulációk, amelyekre Tóth Gabi szinte azonnal reagált Facebook-oldalán. Kommentjéből kiderül, hogy rengeteg üzenetet kapott az adás után. Megköszönte a jókívánságokat és egyúttal tiszta vizet öntött a pohárba.

„Kedves emberek! Nagyon köszönjük a rengeteg csodaszép üzenetet, gratulációt! A dalhoz bátran gratulálhattok, de kisbabához nem , mivel nem vagyok várandós, csupán felszedtem pár kilót, plusz a mikroportom is kinyomta a ruhámat, hála mindenkinek"

– üzente kommentben az énekesnő.

 

Akik viszont valóban kisbabát várnak:

Rácz-Gyuricza Dóra: Nem, nem zabálok kettő helyett

Nádai Anikó második gyermekét várja

Kasza Tibiéknél is érkezik a második baba

(Kiemelt kép: TV2 Play)