Kiderült: ezért sír mostanában Tóth Gabi

Tóth Gabi egy blogbejegyzésben mesélt az érzéseiről.

2022. április 11., 14:15

Szerző:

Tóth Gabi egy blogbejegyzésében vallotta be, hogy éli meg, hogy kislánya szépen lassan felcseperedik. Az énekesnő kislányának babaszobája egy kislány szobája lett. Legújabb írását teljes terjedelmében a család.hu oldalon ide kattintva olvashatják el.

„Most például már nem is várom el magamtól, hogy ne sírjak, amikor benézek a lányom új szobájába. Bizony, jól olvastátok, Hannikám babaszobája már csak emlék és új, kislány szobája lett, nagy, kislány ággyal. Nem nagykislány ággyal, hanem nagy, kislány ággyal, értitek? A lényeg, hogy nemrég érkezett meg az új ágy, és én azóta bőgök. Tulajdonképpen nem tudom, miért. Vagyis tudom. Részben, mert most született. Most hoztuk haza a kórházból és fektettük a rácsos ágyába, amiben szinte elveszett”

- írta.

Tóth Gabi arról is beszélt, hogy mennyivel gyorsabban telik az idő, amióta édesanya. Úgy érzi, hogy a hónapok és az évek turbó üzemmódba kapcsoltak. Hozzátette, hogy például a kislányának a divatról már most önálló elképzelései vannak, ugyanis nem vesz fel akármit. Később azt is elárulta, miért sírja el magát gyermeke új szobáját látva.

„Most jutott eszembe ugyanis, hogy miért könnyezem mindig, ha benézek Hannika új, saját szobájába. Azért, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy a gyerekemnek megadhatom, ami nekem nem (illetve nem úgy) adatott meg. Mi picike lakásban laktunk, és Verával közös, szintén picike szobánk volt. Ennek persze megvolt a jó oldala, de azért én mindig vágytam egy kis saját zugra. Három parányi négyzetméterre, amit én dekorálhatok kedvemre, ahol az én játékaim vannak. A hugicák sorsa az (pláne, ha nővérük van), hogy ami az övék, az általában korábban a tesójuké volt, úgyhogy igazából semmi nem csak az övék. Nem panaszkodom, mert a szüleink erőn felül adtak meg nekünk mindent, amit tudtak, de azért most anyaként elérzékenyülök attól, hogy mi a Krauszommal mennyi olyan dolgot képesek vagyunk megadni a lányunknak, amire mi esetleg csak vágytunk”

- zárta le a gondolatait. 

Tóth Gabi kritikusai

Kajdi Csaba rendesen kiosztotta Tóth Gabit a választások utáni megjegyzéséért

Puzsér Róbert még mindig nem engedi el Tóth Gabit: azt mondja, a megtérése hazugságtól bűzlik

Tóth Gabi letiltotta Lakatos Márkot az Instagramon – íme, miért

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)