Puzsér Róbert még mindig nem engedi el Tóth Gabit: azt mondja, a megtérése hazugságtól bűzlik

A kritikus szerint nem bullying, hogy Tóth Gabit kritizálják.

2021. szeptember 20., 11:25

Szerző:

Újabb cikke jelent meg Puzsér Róbertnek a Hírklikk című oldalon, amelyben Tóth Gabit, illetve a körülötte a médiában kialakult vitát elemzi – a témát Szikora Róbert kapcsán már érintette, de most kifejezetten Tóth Gabira koncentrál.

A 33 éves énekesnő az utóbbi időben sokat beszélt a hitéről, énekelt is a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson Ferenc pápa miséje előtt. Utólag azt mondja, kereszténységéért annyi támadás érte, hogy fizikailag belebetegedett – kattintson ide a cikkünkért, amelyben erről írunk részletesebben!

Ezzel kapcsolatban Puzsér többek között a következőket írja:

„Tóth Gabi nyilvánosan vállalt fel egy olyan szerepet, amely förtelmesen giccses és velejéig hazug, s amely nem mellesleg maradéktalanul kiszolgálja a kétharmados állampárt identitáspolitikai igényeit. Tóth Gabi tévesen azonosítja a problémát, amikor kifejezésre juttatja, hogy a YouTube-csatornájáról kitiltott felhasználók azért minősítgették és gyalázták őt, mert keresztény. Épp ellenkezőleg: azért minősítgették és gyalázták, mert nem hiszik el neki, hogy keresztény.”

Puzsér hozzáteszi, hogy ő maga sem tartja hitelesnek Tóth Gabi megtérését, hiába áll ki az énekesnő mellett több más médiaszemélyiség a férjétől, Krausz Gábortól kezdve Dér Heniig. A kritikus nem ért egyet azzal sem, hogy bullying lenne az a sok-sok kritikus vélemény, amit Tóth Gabi negatív energiahullámként aposztrofál:

„az ország egyik legismertebb celebjének, a vakuk villanófényében sütkérező médiahisztérikának a magyarok arcába tolt hazugságát és ízléstelenségét illető vélemény nem bullying. A neve: szabad nyilvánosság, kritika, társadalmi immunválasz.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)