Tóth Gabinak felháborító dolgot mondott egy idegen, vita lett belőle

Tóth Gabi a játszótérre vitte le a kislányát, ekkor került összetűzésbe valakivel.

2022. október 12., 07:33

Szerző:

Tóth Gabi kedden egy elképesztő incidensbe keveredett, amit azonnal megosztott az Instagramon automatikusan eltűnő sztoriban, de még azelőtt törölte, hogy az Instasztorik szokásos 24 órája lejárt volna. A 24.hu című lap azonban addigra már közzétette, hogy mi történt: az énekesnőt és kislányát egy vadidegen férfi fotózni kezdte a játszótéren, amiből aztán szóváltás alakult ki kettejük között.

A sztorihoz hozzátartozik, hogy Tóth Gabi azon hírességek közé tartozik, akik nem mutatják meg gyermekük arcát a médiában. Az énekesnő legfeljebb olyan képeket posztol a két és fél éves Hannarózáról, mint az alábbi.

„Van ám abban valami fura érzés, amikor az ember elmegy a gyerekével a játszótérre, és azt látod, hogy valaki messziről, egy idegen, felnőtt, középkorú férfi éppen videóz vagy fotóz téged, mikor a gyerekeddel játszol. És semmi baj, én ezt vállaltam, előfordulhat, ez benne van a pakliban. De az, hogy valaki látja, hogy a gyerekemmel vagyok, akit nem mutogatok… látja, hogy játszok vele és előveszi a telefonját.
Még neki állt feljebb, mikor szóltam neki, hogy legyen kedves ne fotózzon, törölje ki a gyerekem miatt. Mert hát »én ismert ember vagyok, nekem ezzel mi bajom van?«. Igen, csak nem 0-24-ben vagyok ismert ember, a játszótéren anya vagyok, kevesebb részében bazári majom. Elvárják tőlünk, hogy ezen ne akadjunk ki, de most képzeljétek el, hogy átlagemberként játszol a gyerekeddel és egy ismeretlen férfi videózza a gyerekedet meg téged, akkor te hogy reagálsz? Nekem nem szabad úgy reagálnom, mert ismert ember vagyok”

– idézi a 24.hu Tóth Gabi utólag törölt Instasztoriját.

Tóth Gabi egyébként több interjúban is említette az utóbbi időben, hogy ő, mint széles körben megosztó személyiségként elkönyvelt médiaszereplő, csak online szokott szembesülni a vele szembeni gyűlölettel, a valós életben, szemtől szemben mindig mindenki kedves hozzá. Hát ez most sajnos egy ellenpélda volt.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)