Tóth Gabi drámai vallomást tett arról, férje mennyire megváltozott

„Bőgtem és ostoroztam magam” – vall Tóth Gabi.

2022. szeptember 27., 07:37

Szerző:

Tóth Gabi újabb bejegyzést publikált Kendőzetlenül című blogjában, amit a Család.hu oldalon vezet. A téma ezúttal a férje, Krausz Gábor, illetve a benne az utóbbi időben megjelent apai ösztön, amiről az énekesnő egy „szívbemarkoló, és elsőre ijesztőnek tűnő eset” kapcsán ír.

„Az én Krauszom első ránézésre egy mufurc… Második ránézésre is… De aki elég türelmes és van kedve, ideje kivárni, hogy megnyíljon, az rájöhet, hogy ő valójában olyan, mint Shrek. Na jó, nem zöld, és nem is csúnya, de bizonyos értelemben egy ogre. Viszont akit beenged a „mocsarába”, az biztonságban van, és azért mindent megtesz”

– indításnak ezt a jellemzést adja Tóth Gabi a férjéről, akiről ezt nem is nehéz elképzelni ismerve, hogy a sztárszakács hogyan viselkedik a Séfek séfe című műsorban.

Mindenesetre Tóth Gabiék a nyáron újból covidosok lettek, de az énekesnő volt az, akit jobban megviselt a betegség. A házaspár kislánya addig Krausz Gáborral volt, és ekkor következett be a nagy változás:

„a covid alatt először fordult elő, hogy teljesen egymásra voltak utalva Hannival, és nagyon összekapcsolódtak. Eddig is megvolt részéről a szerelem a lányunk iránt, de abban a pár napban történt valami, és ez a valami azóta tart, sőt napról napra erősödik.”

Érdekes módon Tóth Gabi azt írja, hogy az első reakciója negatív volt arra, hogy látta, hogy a férje és a lánya között ilyen kapcsolat alakul ki:

„megszólalt a fejemben a vészcsengő. Mi van, ha a lányom engem már nem is szeret? Mi van, ha majd csak az apjában bízik meg? Mi lesz a mi anya-lánya kapcsolatunkkal? És így tovább… Aztán a következő hang rögtön reagált: Te normális vagy, Tóthgabi, féltékeny vagy a gyermeked apjára, csak mert végre olyan szoros a kapcsolatuk, amilyenre egyébként mindig is vágytál? Tényleg az a bajod, hogy egy kicsit pótolható vagy és nem dől össze a világ, ha nem vagy jelen?”

Az a bizonyos ijesztő eset az volt, amikor két és fél éves lányuk, Hannaróza lett beteg, és Tóth Gabinak koncerteznie kellett menni, így a kislány az édesapjával maradt. De végül csak első pillantásra volt ijesztő ez a helyzet:

„az út első felében azért még bőgtem és ostoroztam magam, hogy otthagytam a beteg gyerekemet.  Azon agyaltam, hogy Gábor vajon tényleg gondját tudja-e viselni egyedül Hanninak. Mi van, ha rossz gyógyszert ad be? Vagy jót, de túl sokat... vagy nem eleget?  Ha nem tudja megnyugtatni? Aztán láttam magam előtt, ahogy mondja, hogy nyugodjak meg. Felidéztem a tekintetét, ami azt sugallta, hogy ő ezért a gyerekért tűzbe megy, ha kell és az élete árán is megóvja minden bajtól. És akkor elengedtem az aggódást, az önmarcangolást, a félelmet attól, hogy pótolható vagyok.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)