Tóth Gabi gerincével hatalmas a probléma: Elérkezett a pillanat, hogy orvoshoz menjek

Tóth Gabi friss interjújában azt mondja, már aludni sem tudott a fájdalomtól.

2024. március 27., 07:46

Szerző:

Tóth Gabi arról posztolt Instasztorit kedden, hogy gerincproblémái miatt kénytelen volt csontkovácshoz fordulni. Ezzel kapcsolatosan a Bors című kiadvány kereste meg az énekesnőt, aki elárulta, hogy a helyzet meglehetősen komoly.

„Elérkezett az a pillanat, amikor már nem halogathattam tovább, hogy orvoshoz menjek. Volt olyan, hogy aludni sem tudtam a fájdalomtól”

– mondja Tóth Gabi. A 36 éves énekesnő a cikk szerint nemcsak gerincferdüléssel küzd, hanem „iszonyatos gyulladásai” is vannak. Az nem derül ki a cikkből, hogy végül tényleg elment-e orvoshoz is, de mindenesetre látogatást tett Bodnár János csontkovács-gyúró-természetgyógyásznál, és bármit is állítson akár ő, akár Tóth Gabi, nemcsak a gerincproblémát, hanem a gerincspecialistát is egybe kell írni.

Az énekesnő így fogalmaz arról, hogy mit csinált vele a kiropraktőr:

„le kell nyújtani és lazítani az izmokat, hogy a csontokat vissza lehessen helyezni, különben nem szűnik meg a probléma. Most újra táncolok is, rengeteg fellépésem van, jobban oda kell figyelnem, hogy bírjam ezeket.”

Tóth Gabi azt is említi az interjúban, hogy rengeteg dolga miatt nem figyelt oda eléggé önmagára, ezért fajulhatott idáig a problémája.

„Részemről eddig a prevenció elmaradt, de most tanultam belőle”

– nyilatkozta az énekesnő, aki mindenkit arra biztat, hogy figyeljen oda a megelőzés fontosságára.

Tóth Gabi nemcsak fizikai fájdalommal küzdött az utóbbi időben, hanem érzelmileg sem volt egyszerű a számára az elmúlt egy év, amint arról többször is beszélt már. A legutóbb a Mutasd magad! című YouTube-csatornán vallott részletekbe menően azon, hogy min ment keresztül a házassága tönkremenetele során. Többek között a következőket mondja arról, miért futott zátonyra a kapcsolatuk Krausz Gáborral:

„nagyon más filmet néztünk az életről, és emiatt voltak konfliktusaink. De nagyon bírtam a humorát meg azt, hogy ő törekedni akart arra, hogy jobb ember legyen. Egy nagyon nehéz életből jött, nyilván ez nem titok, hiszen megírta a könyvében is, hogy azért nem volt könnyű feladatom nekem őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, hogy mi az a szeretet egyáltalán vagy milyen az, hogy családban létezni. Nagyon magányosan élt, drogos múlttal, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe beletörött a bicskám egy picit.”

Exférjével, Krausz Gáborral kapcsolatosan a következőket is említi az alább visszanézhető videóban:

„ő valószínűleg azért a sértett fél, hiszen én hagytam el, és férfiban ez mindig sokkal nehezebb. Tökre megértem azt, ha ő egy kicsit indulatosabb lesz velem kapcsolatban emiatt. De hiszem azt, hogy idővel belátja, hogy nem mindent rajtam kellett volna az országnak levernie, hanem azért itt két emberen múlnak a dolgok egy házasságban, nem láttak bele, hogy mi volt, nem látták, hogy mennyit küzdöttem. Nyilván azért nem, mert mi már csak a végterméket szerettük volna megmutatni, a küzdelmünk végén levő nagy, boldog pillanatokat.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)