Tóth Gabi friss blogbejegyzése: Csak erős idegzetűeknek ajánlom

Tóth Gabi már írása bevezetőjében figyelmeztet, hogy bejegyzése „egyeseknek felkavaró lehet”.

2021. december 6., 11:47

Szerző:

Tóth Gabi blogot vezet a Család.hu című oldalon, és bár legfrissebb, vasárnap este közzétett bejegyzését kislánya második születésnapja inspirálta, az írás igen komoly bevezetővel kezdődik.

„Figyelem, a nyugalmat megzavaró, végletekig szentimentális bejegyzés következik. Egyeseknek felkavaró lehet (beleértve magamat is), így tényleg csak erős idegzetűeknek ajánlom”

– kezdi mondanivalóját a 33 éves énekesnő. Tóth Gabi arra figyelmeztet először, hogy helytelen hozzáállás, ha úgy érezzük, minden jár nekünk:

„értékelni kell a bennünk és körülöttünk lévő csodákat, mert szerintem azért is tart most itt az emberiség, mert mindent természetesnek veszünk. Úgy gondoljuk, hogy nekünk minden alanyi jogon jár... [...] Aki rendszeres olvasója a blogomnak, az tudja, hogy mindenre keresek magyarázatot, sokat gondolkodom a miérteken. Figyelem a jeleket, és mostanra elmondhatom, hogy egyre ügyesebben észre is veszem őket.”

Tóth Gabi ezek után azzal kapcsolatos érzéseit fogalmazza meg, hogy miért a leghálásabb az életben, és első helyen természetesen kislányát említi, akiről többek között a következőket írja:

egy zsidó apa és egy keresztény anya gyermekeként érkezett ebbe a világba Hanni, akiben egyesült ez a két ember, és aki elhozta számukra az örök fényt”.

Hálás természetesen a férjéért is, akinek első könyve bő egy hónappal ezelőtt jelent meg. Vele kapcsolatban következőképpen fogalmaz:

mindig kiáll értem, mindig megvéd, harcol, ha kell. És közben rengeteget dolgozott az első könyvén, ami abszolút méltó hozzá. Gyönyörűen összefoglalja mindazt, ami ő. Ha belegondolok, hogy egyáltalán nem hitte, hogy „jár neki” egy saját könyv, még mindig értetlenkedem!”

Tóth Gabi említi még, hogy hálás, hogy azt csinálhatja, amit szeret, valamint hálás azoknak, akik követik a posztjait, illetve a zenei munkásságát.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)