Felháborodottan kritizálja Zámbó Krisztiánt és a Sztárban Sztárt az egyik korábbi versenyző

Zámbó Krisztián megkapta a magáét Rácz Gergőtől, aki szerint nem Orsovai Reninek kellett volna kiesnie.

2022. február 23., 11:20

Szerző:

Még a vasárnap esti Sztárban Sztárra reagál Rácz Gergő alábbi Instagram-posztja, kemény kritikával illetve a műsort, illetve annak egyik fellépőjét, Zámbó Krisztiánt. A 45 éves énekes annak idején az átalakulós énekverseny harmadik évadában szerepelt 2015-ben, most pedig Orsovai Reninek drukkolt, hiszen egyik legnagyobb slágerét, a Mostantólt vele együtt duettben adja elő.

Nos, Orsovai Reni fenti fellépése Lizzót idézte, de végül az énekesnő kiesésével ért véget a legutóbbi műsor. Pont ezt kifogásolja Rácz Gergő, aki alábbi posztjában azért kritizálja Sztárban Sztárt, mert szerinte Orsovai Reni egyértelműen a legjobbak közé tartozott, nem neki kellett volna távoznia.

„Tegnap a Sztárban Sztár adásában ülve egy másik univerzumban éreztem magam, ahol minden fordítva történik, mint ahogy lennie kellene. Renié volt az egyik, ha nem a legjobb produkció. Felkészült volt, mint a többi adásban, sorban oldotta meg lehengerlően jól a legnehezebb feladatokat. Erre váratlanul kiesett. Az egész stábbal együtt meg voltunk döbbenve. Jó lenne egy olyan világban élni (és ezt tényleg nem bántásból mondom), ahol pl. egy haloványra sikeredett Kozso-paródiával nem lehetne kiejteni egy ilyen tehetséges énekesnőt. Reni, Te voltál a legjobb”

– írja Rácz Gergő az alábbi posztban.

A „haloványra sikeredett Kozso-paródia” alatt Zámbó Krisztián előadását kell érteni, ennek videóját alább lehet megtekinteni. Rácz Gergő posztjából egyértelmű, hogy az énekes sokkal erősebbnek tartja Orsovai Reni előadását, mint Zámbó Krisztiánét.

Sztárok a Sztárban Sztárban

Drámai kiesés a Sztárban sztárban: íme, kinek nem ment elég jól a szado-mazo

Döbbenet, ki dagadtozta le Lékai-Kiss Ramónát a Sztárban sztár után!

A Sztárban sztár után a legkeményebb kritikákat a zsűri kapta: durván támadják a zsűritagokat

(Kiemelt kép: TV2/Sztárban Sztár)