Döbbenet, ki dagadtozta le Lékai-Kiss Ramónát!

A kommentek még hagyján, Lékai-Kiss Ramónára a legváratlanabb helyről és okból érkezett a „dagadt” jelző.

2022. február 8., 14:10

Szerző:

Vasárnap este Lékai-Kiss Ramóna életében először zsűrizett élő tévéműsorban: méghozzá a Sztárban sztár nyolcadik évadában. Az alábbi ruhában értékelte az énekesek teljesítményét.

„Pocakot rejt a ruha?”

– ez csak egy a sok komment közül, amely Lékai-Kiss Ramóna alakját véleményezi a fenti posztban. Az nem igazán meglepő, hogy a hozzászólók bármilyen apróságból kiindulva kombinálni tudnak kezdeni, az viszont meghökkentő lehet, hogy ezek után ki dagadtozta le a Barátok köztből megismert médiaszemélyiséget: saját maga!

Kedd reggel Lékai-Kiss Ramóna az Ébredj velünk! című műsorban szerepelt a Life TV-n, ahol arról beszélt, hogy mint már sokadszor, megint sokan azt kezdték találgatni, hogy nem vár-e babát. Az ő számukra üzeni a következőt:

„nem vagyok terhes, csak dagadt!”

Lékai-Kiss Ramóna fia 2019 januárjában, azaz három éve született meg, és a színész-műsorvezetőnő azt mondja, azóta folyamatosak az ilyen találgatások. Azon viccelődik, hogy ha a kommentelőknek igaza lenne, csak az elmúlt egy évben már nyolc gyereket szült volna. Íme a vonatkozó adásrészlet.

Elkezdődött a Sztárban sztár 8. évadja!

A Sztárban sztár után a legkeményebb kritikákat a zsűri kapta: durván támadják a zsűritagokat

Keserűen nyilatkozott a Sztárban sztár első kiesője: Nem csináltam eléggé hülyét magamból

Tóth Gabit utánozták a Sztárban sztár színpadán – íme az énekesnő véleménye

(Kiemelt kép: Lékai-Kiss Ramóna Instagramja)