Tóth Gabit utánozták a Sztárban sztár színpadán – íme az énekesnő véleménye

A Sztárban sztárban Orsovai Reni utánozta Tóth Gabit, aki rögtön reagált is a performanszra.

2022. február 7., 08:38

Szerző:

Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek!-ben tavaly zsűritag volt, a Sztárban sztárban idén pedig feladat. Vagyis: őt utánozta a versenyben indult egyik énekesnő, méghozzá Orsovai Reni. Íme a vonatkozó részlet a vasárnap esti adásból.

Orsovai Reni a Veled akarok lenni című dalt adta elő Tóth Gabitól a showműsorban, és az énekesnő nem figyelte otthonról tétlenül, hogy a tévében őt személyesíti meg valaki, hanem azonnal kommentálta is a műsort az Instagramon.

„Gratulálok, Orsovai Reni! Alázatos és tehetséges vagy!”

– írja Tóth Gabi az alábbi posztban. Automatikusan eltűnő Instasztoriban pedig úgy fogalmaz, hogy „gratulálok, Reni, fantasztikus vagy! Nagyon szorítok neked! Ritka az az alázat, ami benned van!

A fenti performansz nem csak Tóth Gabinak tetszett: Orsovai Reni továbbjutott a következő adásba. Az idei Sztárban sztár első kiesője egy elég csalódott nyilatkozattal távozott a műsorból, róla ide kattintva olvashat bővebben.

Ha minden alkalommal, amikor Tóth Gabi azt mondja, hogy „alázat”, ön kapna egy százast, már önnek is annyi pénze lenne, mint az alábbi hírességeknek

Tóth Andi trágár posztban fitogtatja, milyen sokat keresett 2021-ben

Galambos Lajos milliárdokért árulja luxuskúriáját, íme, mekkora bevételre számít

Berki Krisztián milliókat keresett kislánya születésén

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)