Szívszorító fotók: Erzsébet királynőt még mindig várják vissza szeretett kutyái

Erzsébet királynőnek két corgija volt élete utolsó hónapjaiban, ők mintha még mindig reménykednének.

2022. szeptember 19., 17:27

Szerző:

Szívszorító fotókat közöl a Telegraph című lap II. Erzsébet királynő temetése kapcsán. Az uralkodó híres volt arról, hogy mennyire szereti a kutyákat, különösen a corgi fajta állt közel a szívéhez. Rengeteg ebet örökbe fogadott élete során, de 2010-ben úgy döntött, hogy előrehaladott korára való tekintettel több új háziállatot már nem vesz magához.

Idén nyáron az egyik kutya meghalt, ez igen megviselte Erzsébet királynőt, így az udvarban csak két corgi maradt mostanra, Muick és Sandy. Az ő sorsuk a jelek szerint intenzíven foglalkoztatja a közvéleményt, tegnap Vilmos hercegnél kérdezett rá egy gyászoló, hogy hogyan van a két kutya. Nos, a trónörökös a rangjához méltóan pozitív, de nem túlságosan belemenős választ adott, szóval igen beszédes az alábbi két fotó.

Úgy tűnik, bár a két kutya jól van tartva (két külön őr vigyáz rájuk a gyászszertartás alatt), ők mégiscsak bánatosak. A fotók felirata szerint hiányzik nekik a gazdijuk, és továbbra is várják őt vissza.

A templomi szertartást követő menetről készült legfrissebb fotókat mindenesetre a brit királyi család hivatalos Instagramján az alábbi posztban közölték, ezeken a kutyák nem szerepelnek.

(Kiemelt kép: a brit királyi család hivatalos Instagramja)