A Survivor győztesének terápiára van szüksége a műsor óta

Azóta is küzd a történtek feldolgozásával.

2021. október 20., 10:27

Szerző:

Az RTL Klub nem árult zsákbamacskát, amikor beharangozta, hogy ismét lehet jelentkezni a Survivorbe. Már a felhívóból kiderült, hogy minden eddiginél keményebb versenyre számíthatnak a játékosok, és egyesével is felkészítettek mindenkit arra, hogy mi vár rájuk a 40 napig tartó forgatás alatt. Mégis hiába voltak tisztában a tényekkel, rengeteg versenyzőt megviseltek a körülmények, az éhezés, a feszített tempó, a fizikai és lelki megpróbáltatások. Ketten fel is adták a játékot, de a végsőkig küzdő Gáspár Evelin és Sabira is hasonló élményekről számoltak be korábban.

A Blikk ezúttal a győztessel, Pintér Danival készített interút, aki Juliskával és Mátéval közösen válaszoltak a nézői kérdésekre is. A beszélgetésből kiderült, hogy Dani hiába nyerte meg a játékot, mégsem volt felhőtlen az öröme, amikor hazatért Dominikáról.

„Picit másként éltem meg a hazatérést. Egy űzött vad voltam egész nyáron. Úgy éreztem, hogy mindenhonnan támadás jöhet, hogy mindenhonnan védenem kell magam. Nagyon türelmetlen voltam, nagyon sok szorongáson mentem keresztül”

– mesélte a győztes, aki azt is hozzátette, végül szakemberhez kellett fordulnia, hogy feldolgozza az elmúlt időszak traumáit.

„Járok terápiára most. Ettől függetlenül is jártam korábban, de most úgy voltam vele, hogy akkor irány vissza, mert van mit megbeszélni. Szerintem, ha azt mondjuk, hogy Survivort mindenkinek, akkor azt is mondhatjuk, hogy terápiát mindenkinek.”

Dani azt is elárulta, csak rontott a helyzetén, hogy a műsor után három hónapig nem beszélhetett senkivel a történtekről, az örömét és a szorongásait is mélyen el kellett temetnie magában.

„Megtörtént valami, aztán három hónapig úgy kellett tenni, mintha nem történt volna meg. Tehát az integrációs szakasza az élménynek jó mélyre le lett tolva a ládába és most, hogy jött a műsor előjött egy fél ország előtt. Most történik meg az integráció. Amúgy rendbe vagyok, rendbe leszek, de kis időbe beletelik”

– vallotta be, ugyanakkor azt is hozzátette, nem szeretné sajnáltatni magát, hiszen mégiscsak megnyerte a játékot és az ezzel járó húsz millió forintot.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)