Sokkoló, amit a Survivor játékosa mesélt, miután feladta a versenyt

Nem bírta tovább a körülményeket.

2021. szeptember 14., 12:19

Szerző:

A hétfői Survivor adása ugyancsak meglepte a nézőket, az egyik civil játékos ugyanis feladta a versenyt. Gábor úgy érezte, nem bírja tovább a két hete tartó éhezést, és a nomád körülményeket.

„Amit kapunk ételt, rizst és babot, az éppen csak arra elég, hogy ne haljunk éhen. Próbáltam gyíkot fogni, ettem rákot is, de nagyjából az ötödik nap környékén éreztem, hogy éhezek, egyszerűen szenvedtem”

– nyilatkozta a Blikknek a versenyző, majd így folytatta:

„Hozzátartozik az is, hogy nem tudtunk rendesen tisztálkodni, állandó feszültség és vita volt a törzsön belül, elfogyott a motivációm. Persze, ez a Survivor, tudtam, hogy mire vállalkozom, mégis úgy éreztem, nem akarom tovább csinálni. A törzsek újraosztása után már nem volt kedvem az új társakkal beszélgetni, ráadásul hajnalban arra ébredtem, hogy olyan gyomorgörcsöm van az éhségtől, hogy nem tudok megmozdulni, az is nehezen ment, hogy felálljak. Nagyjából két nap alatt döntöttem el, hogy kiszállok, és utólag sem bántam meg a döntésemet. Tudtam, hogy ebben az állapotban nem nyerhetek, így pedig nem érte volna meg tovább kínozni magamat.”

Távozása után Gábor egyébként krumplipürével és sült hússal ünnepelte meg, hogy feladta a játékot.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)