Véget ért a Survivor: hatalmas meglepetés a győztes

Erre senki sem számított!

2021. október 16., 09:03

Szerző:

Véget ért az RTL Klub túlélőshow-ja, a Survivor. A játékosok 43 napot töltöttek Dominikán, ahol meg kellett küzdeniük a folyamatos nélkülözéssel, a fizikai megpróbáltatásokkal, egymással és saját magukkal is. A döntőbe végül Zsófi és Dani kerültek, az ő sorsukról döntöttek a már kiesett játékosok az utolsó törzsi tanácson. 

A szavazatok között voltak meglepetések bőven, például, hogy Gáspár Evelin végül Zsófira szavazott, és nem Danira, akivel heteket töltött a Holtak szigetén, és úgy tűnt, barátság alakult ki közöttük, ezzel szemben Alex a fiúra voksolt, holott rengeteg konfliktusuk volt. Végül döntetlen lett a szavazás végeredménye, így egy végső párbaj döntötte el a helyzetet.

A két versenyzőnek tüzet kellett gyújtania, és az nyert, akinek először égett el a kötele. Itt már szinte mindenki biztosra vehette, hogy Zsófi fog nyerni, hiszen a lány minden kihívásban verhetetlen volt, a tűzgyújtás pedig kifejezetten az erőssége. Mindenki legnagyobb meglepetésére Dani nyert, míg Zsófinak meg sem sikerült gyújtania a tüzet.

„Az utolsó energiamorzsám is elszállt a párbaj végére. Talán furán hangzik, de amikor kiderült, hogy én nyertem, összeomlottam, eltört a mécses"

– nyilatkozta Dani a Blikknek, aki elsőként édesanyját hívta fel a hírrel, majd egy hatalmas reggelivel ünnepelte győzelmét.

„Fura volt asztalnál enni, zuhanyozni. Amikor visszakaptam a telefonomat, hirtelen a PIN-kódomat sem tudtam”

– mesélte a győztes, akinek 20 millió forint a jutalma a 43 napig tartó küzdelemért.

„A nyeremény egy részéből törlesztem a diákhitelemet, illetve fejlesztem a stúdiómat, ahol anyagokat készítek a saját videócsatornámra. Anyukámnak megígértem, hogy elviszem egy nyaralásra, jövőre Ázsiába utazunk.”

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)