Sebestyén Balázs színészként ugrott be egy darabba: Nem tudom, hogy mi történik

Sebestyén Balázs a 33., aki ezt elvállalta.

2023. június 26., 07:39

Szerző:

Tegnap, azaz vasárnap este Sebestyén Balázs színészként próbálhatta ki magát az Átrium színházban. Amint azt két hónappal ezelőtt bejelentették, Fehér nyuszi, vörös nyuszi című darabot vállalta el, amiről a következőket kell tudni:

„Nassim Soleimanpour darabjának különlegessége, hogy minden azt eljátszó (hivatásos vagy alkalmi) színész csupán egyetlenegyszer találkozik vele. Azután pedig soha többé nem állhat benne színpadra. A gyanútlan alanyok 48 órával fellépésük előtt kapják kézhez az utasítások listáját: mindösszesen ennyi előzetes tudásuk lehet a produkcióról. Minden további az előadás kezdetétől alakul, az élmény pedig minden alkalommal váratlan és különböző.”

Sebestyén Balázs erre vállalkozott, és a képességeire annyian voltak kíváncsiak, hogy minden jegy elkelt.

A vasárnapi a 33. előadás volt, ami azt jelenti, hogy már 32 másik színész/híresség ugrott be ebbe az előadásba Sebestyén Balázs előtt. A botrányhős műsorvezető Instaszoriban jelentkezett be az élményt megelőzően, a következőket mondva:

„így néz ki az Átrium színpadának öltözője, itt öltöznek a legnagyobbak, a nagyon nagy színészek, úgyhogy kicsit meg is vagyok illetődve, hogy itt állhatok. Ez a színpad, ide kell majd kijönnöm és itt kell a darabot előadni. Minden meg van írva, de semmiről nem tudom, hogy mi történik. Négyszázan leszünk körülbelül, a színpadon pedig nincsen semmi, csak én, és egy olyan szövegkönyv, amiről semmit nem tudok. Na, puszi, drukkoljatok!”

Sebestyén Balázs egy angol nyelvű, a darab szerzőjének szóló feljegyzést is megosztott az előadásról, ami a következőket tartalmazza:

„a mai előadás hatalmas volt. A színész Sebestyén Balázs volt, aki fantasztikusan tette bele a saját kis világát a történetbe, pedig nem is színész!”

(Kiemelt kép: Sebestyén Balázs Instagramja)