Kulcsár Edina visszaszólt Sebestyén Balázséknak a Miss World kapcsán: Valahogy én is a 2. lettem

Kulcsár Edina volt a Miss World Hungary egyik régi nyertese és mostani zsűritagja, reagált a beszólásokra.

2023. június 13., 11:45

Szerző:

Vasárnap este volt a Miss World Hungary szépségkirálynő-választás a zsűriben többek között Kulcsár Edinával, hiszen ő a verseny eddigi legsikeresebb versenyzője: hazai győzelme után a nemzetközi fordulóban a világ második legszebb nőjének választották 2014-ben.

A vasárnapi magyar döntő után sokan gratuláltak a nyertesnek, a fenti képen látható Hacsi Boglárkának, de voltak kritikusai is a versenynek. Többek között Sebestyén Balázsék mondták hétfő reggel a rádióban, hogy szerintük a szépségversenyeken általában nem is igazán szép lányok-nők indulnak.

Ezután nem sokkal Kulcsár Edina Instagramján megjelent egy poszt, ami mintha pontosan ezekre a véleményekre reagálna. A médiaszemélyiség a következőket írja:

„emlékszem, hogy 2014-ben amikor az én fejemre került a korona, akkor is voltak elégedetlenek és támogatás helyett próbáltak lehúzni, mert szerintük nem voltam szép. És lehet, hogy nekik valóban nem tetszettem, viszont akkor legyen ez az ékes bizonyítéka annak, hogy nem a külső szépség az, amit a leginkább figyelembe vesznek a Miss Worldön, hiszen valahogy én is a 2. lettem, amire korábban még nem volt példa. Hozzáteszem én is meglepődtem akkor az eredményen, de ez a személyiségem miatt történhetett! Mi, a zsűri, akik között olyanok is vannak, akik megjártuk a világversenyt, tudjuk, hogy mit kell figyelembe venni. Ez a verseny nem mindig csak az aktuális szépségkirálynő versenye, hanem valahol mindenkié, hiszen minket képvisel majd, Magyarországot! Így arra kérnék mindenkit, hogy ha kedves pozitív támogató szavakkal nem tudjuk őt illetni, akkor csak szimplán ne írjunk semmit. Hadd végezze a dolgát úgy, hogy nem találkozik ezzel a rosszindulattal már így az elején! Stílusos befejezésként pedig csak annyit írnék, hogy világbéke!”

A nemzetközi döntő decemberben lesz Indiában.

(Kiemelt kép: a Miss World Hungary Instagramja)